Nieuwsbrief augustus 2018

2 augustus 2018

Dit is de on-line versie van de Brilliant Work nieuwsbrief bomvol tips over bedrijfsgroei, subsidies, evenementen en andere zaken die interessant zijn voor ondernemers en directieleden. Wil je hem ook elke paar maanden als eerste ontvangen? Schrijf je dan even in hiervoor onderaan onze homepage.

In deze nieuwsbrief:

  • Alle groei en export subsidies op een rij
  • Wat kunnen we voor jouw organisatie doen
  • Gratis workshops

Subsidies liggen te wachten op je!

Wist je dat onze klanten heel regelmatig deze 4 subsidies gebruiken voor onze diensten? En welke subsidies er nog meer op je liggen te wachten om je bedrijf te laten, te exporteren of intern beter te laten lopen?

100% subsidie voor Nederlandse MKB-organisaties die (meer) willen exporteren om 15-20 uur coaching te krijgen

80% subsidie voor Gelderse bedrijven die minder dan 5 jaar oud zijn en willen groeien. De subsidie is zowel op coaching en daarnaast ook voor vakinhoudelijke training

50% subsidie voor Nederlandse MKB-organisaties die de impact van de Brexit willen inschatten en daar iets aan willen doen

50% subsidie voor Gelderse bedrijven die innovativiteit of groeipotentie hebben. Speciale aandacht is o.a. voor familiebedrijven, high tech, energie, export etc

Daarnaast is er ook subsidie op handelsmissies en beurzen, fiscaal en juridisch advies in het buitenland. Wil je geheel vrijblijvend meer weten? Neem dan even contact op met ons via [email protected] of 026 2130704.

Brilliant Work webinars/workshops schrijf je nu in!

De komende tijd geven we weer gratis workshops op een aantal locaties. Je kunt ze zelf bijwonen, of misschien zijn ze interessant voor mensen die je kent.

Start Up Nijmegen:

27 september – Brexit

25 oktober – Starters International Business

22 november – Groeiversneller

13 december – Startversneller

 

Science Meets Business:

18 september – Grow your business worldwide (and use subsidies to do so!)
This workshop will be held in English at the Novio Tech campus in Nijmegen.

 

Dexport

18 oktober of 1 november – Export naar Duitsland

3 februari 2022

Doelen en prioriteiten stellen voor 2022 i.s.m. StartUp Nijmegen

Hoe zorg je dat je komend jaar met focus gaat werken, je voornamelijk richt op dat wat jou en je bedrijf echt verder gaat helpen? Tijdens deze gratis workshop leer je hoe je specifieke en meetbare doelen stelt voor de komende jaren die je hierbij gaan helpen.

11 februari 2022

Het ideale verkoopgesprek zonder angst of bulldozerij i.s.m. BeUnited

Tijdens deze gratis workshop gaan we authentiek, flexibel en lange termijn gericht te werk. Op een manier die past bij jouw persoonlijkheid, bedrijf, klantgroep en sector. Waarbij jij je comfortabel voelt en tegelijkertijd veel klanten en omzet binnen harkt. 

Inschrijven

8,9 maart en 12 april 2022

Jouw plan van aanpak Duitsland – groepscursus i.s.m. STRICK advocaten en fiscalisten en Duitsland specialist Jan W. Temmink

Zie de omschrijving hier boven in de nieuwsbrief. 

Inschrijven

10 maart 2022

Hoe onderscheid ik mijzelf van de concurrentie i.s.m. StartUp Nijmegen

Iedereen koopt weleens wat, of het nu zakelijk is of privé. De een voor een prikje. De ander wat duurder. En de keuze is vaak reuze. Geen overbodige luxe dus om met jouw bedrijf, dienst of product duidelijk boven het maaiveld uit te steken. Weten hoe je dit het beste aanpakt? Lizanne Jakobs vertelt het je in deze gratis workshop. 

Inschrijven

13 april 2022

Beginnen of doorbreken met jouw bedrijf in het buitenland i.s.m. StartUp Nijmegen

Deze gratis workshop is ideaal voor iedereen die er over denkt om te gaan starten met de verkoop van producten of diensten in het buitenland. Maar ook voor als je al klanten hebt buiten Nederland, om te leren hoe je dit structureel en grootschaliger kunt aanpakken. 

Inschrijven

Wat kan Brilliant Work voor jouw organisatie doen?

Brilliant Work is een dynamisch en jong bedrijf, dat bestaat uit juist heel ervaren coaches en adviseurs. We richten ons vooral op bedrijfsgroei, export en een betere interne samenwerking maar doen ook veel aan ondernemingscoaching, workshops en individuele coaching. Onze expertise zit in strategie, sales en marketing, leiderschap, communicatie, franchising, HR, loopbaancoaching en burn out coaching.

Voor een volledige omschrijving van ons team zie https://brilliantwork.nl/wie-zijn-wij/

Meer blog artikelen

Esther Lucassen nieuwsbrief maart
26 april 2024

Nieuwsbrief maart 2024

Met nieuws over: Ontmoet onze nieuwe HR-bedrijfscoach en interim HR-manager Esther Lucassen Inschrijvingen voor de editie van 2024 van de Top 250 zijn nu [...]

Meer omzet in het buitenland halen door middel van exportcoaching.
22 februari 2024

6 Tips om zonder gedoe veel omzet te halen in het buitenland

Hoe krijg ik snel, langdurig en zonder gedoe veel omzet in het buitenland? Veel ondernemers die ik spreek hebben de wens om te beginnen [...]

Search