Klantvoorbeeld Coachingtraject: PEPP-R

5 juli 2019

De klant:

PEPP-R traint managersadviseurs en docenten die beter willen worden in het spreken voor een groep. Dit Nijmeegse bureau geleid door Maike Pollaert heeft een unieke methode waardoor je sneller en beter leert spreken dan door een traditionele methode en je impact verhoogt op je klanten, collega’s of studenten. Klanten leren je hoe je je stemgebruik en lichaamstaal op net zo’n hoog niveau kunt krijgen als je inhoudelijke verhaal. Hulp is zowel verkrijgbaar als een op een training, e-learning, in company als op inschrijving met een diverse groep. Maike Pollaert is de eigenaar van PEPP-R en volgt een coachingstraject bij Brilliant Work om te werken aan de groei van het aantal klanten.

Het resultaat van het samenwerken met Brilliant Work

Maike: “Brillant Work heeft me geholpen bij het maken van keuzes in mijn acquisitie. Daarbij hield mijn coach steeds mijn ambities én de successen tot nu toe in het oog. Het resultaat is een doordachte strategie die past bij mijn bedrijf. Daarbij hebben we ook een praktische invulling aan die strategie gegeven die mij helpen om de plannen concreet maken. Die investering heb ik zó terug verdiend!”

Meer blog artikelen

Video-Koenders-Totaalbouw2
9 september 2020

Lancering Gedragskompas Koenders Totaalbouw en Brilliant Work

In deze video laat Koenders Totaalbouw zien hoe zij op een ludieke en feestelijke manier hun nieuwe gedragskompas met alle medewerkers heeft gelanceerd! Een [...]

euros
3 juni 2021

Hoe kom ik aan meer omzet?

Onlangs gaf ik een workshop over hoe je meer klanten en omzet kunt genereren. Aangezien niet iedereen daarbij aanwezig kon zijn wil ik ook [...]

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Gratis adviesgesprek

Vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!