Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zelfstandig in de wijk – Arnhem

25 april 2023 @ 19:30 - 21:30

Gratis
Healthy Living succesvolle sales coaching Brilliant Work

Voor alle zelfstandige ondernemers uit Arnhem, staat er weer een gratis, gezellige & informatieve avond op de planning. Dit keer bezoekt ZP Arnhem de wijk Geitenkamp. Lizanne Jakobs geeft hier de workshop ‘Hoe houd je een goed verkoopgesprek’.

Hier leer je:

✅ wat je kunt vragen aan een klant

✅ wat je kunt vertellen om de klant over de streep te krijgen

✅ hoe je qua houding en instelling er het beste in kunt staan

Deze workshop is voor elke ondernemer die het nog spannend vindt om een verkoopgesprek te voeren óf voor die ondernemer die meer resultaat wil halen uit deze gesprekken.

ZP Arnhem is er speciaal voor iedereen die als zelfstandig professional werkt. En dat kan van alles zijn: een tandarts, kunstenaar, advocaat, modeontwerper of coach of schilder. Stichting ZP Arnhem is er om hen te verenigen en informeren, te steunen en vertegenwoordigen of voor ze op te komen wanneer nodig.

Uiteraard is de mogelijkheid om met anderen – onder genot van een gratis lekker hapje en drankje – kennis met elkaar te maken.
Verder zullen ook zoals gebruikelijk de KvK, de gemeente Arnhem én ZP Arnhem kort aan het woord komen en is er gelegenheid om vragen te stellen of een afspraak te maken. Voor en na het programma is er ook ruim de tijd om andere ondernemers te ontmoeten. Aanmelden is verplicht, maar de avond is dus gratis toegankelijk. 

Gegevens

Datum:
25 april 2023
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.zparnhem.nl/home

Locatie

MFC De Wetering
Bonte Wetering 89
Arnhem, Nederland

Organisator

ZP Arnhem
E-mail
info@zparnhem.nl
Bekijk de site van Organisator
Search