Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gratis workshop: ‘Van potentiële naar echte klant: hoe dicht je het lek in je sales funnel?’

20 september 2023 @ 16:30 - 18:00

Het liefst zou je wat reclame maken voor je bedrijf, een verkoopgesprek voeren met je klant, en voilà: ze tekenen een contract met je. Helaas werkt het vaak in de praktijk anders: het verkoopproces – ook vaak omschreven als je verkoop trechter (sales funnel) – is niet rechtlijnig. En vaak haken klanten ook onderweg af. Als je dat niet zie aankomen of niet weet wat je er tegen moet doen, dan is het enorm frustrerend. Plus zonde van je tijd!

Daarom leer je tijdens de workshop ‘Van potentiële klant naar echte klant: Hoe dicht je het lek in je sales funnel?’ van Lizanne Jakobs zien:

✅ wat de stappen zijn in de sales funnel

✅ hoe je klanten beter hier doorheen loodst

✅ en wat de valkuilen zijn in elke stap

En bovendien leer je wat je wél kunt doen om te zorgen dat je de maximale kans op succes hebt om zo veel mogelijk klanten door de funnel heen te loodsen tot een positief resultaat. Omdat er per sector of type klant wel verschillen zijn, is er in de workshop ook genoeg ruimte voor variatie en vragen daarin.

Na deze workshop ga je meer resultaat krijgen met minder moeite en frustratie. Schrijf je daarom nu in!

Het volgen van de workshop is volledig gratis, voor iedereen. Dus ook voor (startende) ondernemers die niet aangesloten zijn bij StartUp Nijmegen. Wil je als student van het ROC, HAN of RU meedoen? Vermeld dan onder het kopje ‘organisatie’ dan jouw opleiding.

 

Locatie

StartUp Nijmegen
Stationsplein 26
Nijmegen,
+ Google Maps
Search