Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gratis workshop ‘Hoe onderscheid ik mij van de concurrentie?’

19 juni @ 19:45 - 21:30

Gratis

Samen met netwerkclub Vonk in Wijchen organiseert Brilliant Work de gratis workshop ‘Hoe onderscheid ik mij van de concurrentie?’ We worden allemaal overspoeld met reclame en mensen die je iets willen verkopen. Hoe zet je je bedrijf, dienst of product super krachtig en helder neer? Weten je klanten precies hoe jij anders of beter bent dan je concurrenten en wat zij daaraan hebben? Tijdens deze workshop kom je erachter hoe je dit op een positieve manier doet, die past bij jou en je klanten. Ideaal voor alle ondernemers die het gevoel hebben dat ze hun bedrijf nog beter kunnen positioneren. Waar kun je deze unique selling proposition (USP) gebruiken?

Om:

  • te gebruiken als koptekst op je homepage
  • mensen uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek
  • je voor te stellen bij een netwerkevenement
  • voor gebruik op social media en in flyers

De workshop is zowel handig voor starters die nog niet weten hoe ze zich neer moeten zetten, als meer gevestigde ondernemers die zich beter of anders willen positioneren. Aan het einde van de workshop heb jij een concrete positionering van jouw bedrijf opgeschreven!

Presentatie is in handen van Lizanne Jakobs, de oprichtster van Brilliant Work. Dit coachings- en adviesbureau is meermaals verkozen tot de beste van Nederland voor het MKB. Lizanne is al 13 jaar onderneemster en bedrijfscoach en weet als geen ander hoe je je kunt onderscheiden als dienstverlenend bedrijf. Zij en haar collega’s zijn geaccrediteerd door zowel de provincies Gelderland en Overijssel, als de overheid, om met 50-100% subsidie adviestrajecten voor ZZP en MKB te verzorgen. In haar workshops leer je hele praktische zaken die jou echt verder helpen en je meteen kunt toepassen.

Planning:
– Inloop: 19:45u
– Start: 20:00u
– Einde: 21:30u met na afloop gelegenheid tot netwerken in ‘De Huiskamer’ bij de bibliotheek Wijchen

Locatie:

Bibliotheek Wijchen (Theaterzaal)
Campuslaan 8
6602 HX Wijchen

Het volgen van de workshop is volledig gratis, voor iedereen. Je kunt je hier aanmelden.

Gegevens

Datum:
19 juni
Tijd:
19:45 - 21:30
Kosten:
Gratis

Locatie

Bibliotheek Wijchen
Campuslaan 8
Wijchen,
+ Google Maps
Zoek