Business coach Arnhem

Waarom zou je een business coach in de hand nemen?

Het starten en runnen van een succesvol bedrijf is een uitdagende onderneming. Het vergt veel inzet, doorzettingsvermogen en strategisch inzicht om te kunnen slagen. Als ondernemer kun je soms het gevoel hebben dat je vastloopt, dat je bepaalde obstakels niet kunt overwinnen, of de kennis mist hoe je je bedrijf kunt laten groeien. In deze gevallen kan coaching of advies van Brilliant Work je helpen om deze obstakels te overwinnen en de groei van je bedrijf te bevorderen.

Wij zijn een coachings- en adviesbureau in Arnhem dat zich richt op het begeleiden van startende én groeiende bedrijven. Wij bieden onder meer coaching, advies en ondersteuning op het gebied van strategie, marketing, sales en het opschalen van je processen. Onze mensen hebben allemaal ontzettend veel expertise in huis op het gebied van (digitale) marketing & sales, export, leiderschap, communicatie en HR.

brilliant work business coaching met subsidie
De sleutel tot bij R-Solution Medical was business coach Lizanne Jakobs
leiderschap brilliant work training workshop
Onze professionals werken voor zowel ZZP-ers als het MKB

Wat doet een business coach Arnhem?

Een business coach is iemand die je begeleidt en adviseert op het gebied van zakelijke beslissingen, doelen en strategieën. Dit kan op allerlei gebieden zijn, net waar jij hulp bij nodig hebt. Een business coach is vooral objectief, kritisch, open & eerlijk en biedt je nieuwe inzichten en ideeën. Een business coach is dé ideale sparringpartner als jij met je bedrijf wil groeien. Bovendien heeft hij of zij een enorm netwerk achter de hand die kan worden ingezet als jij dat nodig hebt.

Het voordeel van de business coaches van Brilliant Work is dat zij veelal werken op subsidiebasis (tot wel 92%) én je zelf bepaalt hoe én wanneer je de coaching wilt ontvangen. Dit kan online, bij de coach op kantoor of op een door jouw gekozen locatie. Je bepaalt zelf hoe vaak je wilt afspreken en hoe lang de coachingsessies duren. Omdat de meeste van onze coaches zeer centraal in Gelderland kantoor hebben (Arnhem, Apeldoorn, Oosterbeek, Barchem), hoef jij nooit ver te reizen als je de volgende stap met jouw bedrijf wil maken.

Hoe werkt business coaching Arnhem?

Bekijk hieronder onze werkwijze. Deze passen we geheel aan op jouw behoeftes.

Bedrijfsplan

Samen zetten we helder op papier wat jouw doelstellingen zijn voor de korte en lange termijn en hoe je die gaat bereiken.

Inventarisatie

Vaardigheden, contacten en informatie: wat heb je al in huis en wat is er nog nodig om jouw succes te garanderen.

Resultaat

We blijven je begeleiden op weg naar jouw doelen. Wat gaat er volgens plan en waar moet nog bijgestuurd worden?

Uitvoering

We leren je de gewenste vaardigheden en helpen je met het vinden van de juiste contacten en belangrijke informatie.

business coaching arnhem brilliant work
De werkwijze van Brilliant Work wordt altijd afgestemd op jouw wensen

Persoonlijk leiderschap én persoonlijke ontwikkeling van alle medewerkers

Als je met coaching begint, hou dan wel rekening met een paar zaken.

Ten eerste: het kost wat tijd. Maar die investering krijg je al snel terug als je ziet dat je bedrijf gaat groeien en processen worden verbeterd. Door advies van onze business coaches, ben je als eigenaar ook in staat om sneller beslissingen voor jouw bedrijf te nemen.

Ten tweede: het is belangrijk voor het coachingstraject dat je je comfortabel voelt bij je coach. Daarom zullen wij van Brilliant Work je altijd eerst kennis laten maken met jouw coach, zodat jij zeker weet dat er een klik is en je volledig kan vertrouwen op zijn/haar expertise.

Ten derde: coaching kan ook betekenen dat er veranderingen moeten worden doorgevoerd in je bedrijf. Dit kan soms een uitdaging zijn en weerstand oproepen bij werknemers. Maar ook hier kunnen wij bij helpen. Los van coaching en advies, geven wij ook leiderschaps- en communicatietrainingen om ervoor te zorgen dat iedereen binnen je onderneming hetzelfde doel voor ogen heeft. Persoonlijk leiderschap en persoonlijke ontwikkeling van elke medewerker staat hierbij voorop!

Wat kost een business coach in Arnhem?

Wist je dat je als bedrijf van 1- 250 medewerkers gebruik kunt maken van meerdere groeisubsidies? De overheid wil natuurlijk dat je slaagt als ondernemer, jouw bedrijf groeit in het binnen- of buitenland en dat je medewerkers (als je die hebt) meegroeien. Dit geldt voor zowel startende als oudere bedrijven, ZZP en MKB.

Brilliant Work helpt ondernemers momenteel ondersteund door 15 (!) soorten subsidie. Een coachings- of adviestraject is vaak 33 tot 92% gesubsidieerd. Het is óók mogelijk om meerdere subsidies achter elkaar aan te vragen. Uiteraard helpt Brilliant Work teams en bedrijven in Arnhem ook zonder subsidie. 

Team Brilliant Work in park sales coach business coach
Onze business coaches werken volgens een eigen, maar beproefde methode

Neem gerust
contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom business coaching voor jouw bedrijf in Arnhem en omgeving? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

business coaching zz0-ers
Een business coach Arnhem helpt jou met sparren voor betere resultaten voor jouw bedrijf

Hoe lang duurt een business coaching traject?

Een gemiddeld gesprek duurt meestal 1,5 tot 2 uur. Dit hangt uiteraard af van de wensen van jouw bedrijf en jouw uitdagingen. Hoe vaak je afspreekt hangt van jouw agenda af en die van je coach. Gemiddeld is dat ongeveer een keer per maand. Meestal trekken we aan het einde van de meeting de agenda om de volgende afspraak meteen in te plannen. Net wat jij wilt.

Een traject met een businesscoach bestaat uit meerdere gesprekken. Brilliant Work heeft al honderden klanten geholpen. Als het om simpele vragen gaat, dan heb je meestal na een maand of drie wel alles op de rit. Maar veel klanten vinden het ook fijn om een vaste sparringspartner te hebben en blijven daarom langer. Bovendien, als je onderneming zich ontwikkelt, kom je elke keer wel weer voor nieuwe keuzes, uitdagingen of ambities te staan.

Is business coach Arnhem er ook voor startende ondernemers?

Ja zeker! Wij merken dat startende ondernemers in Arnhem juist meer vragen hebben en juist dan kunnen wij – ook met subsidie – extra startersbegeleiding bieden. De meeste starters hebben nooit eerder een bedrijf gehad en daarom hebben ze dan ook 101 vragen, zoals:

 • Wie is mijn doelgroep?
 • Waar begin ik met sales?
 • Welke marketingstrategie moet ik gaan opzetten?
 • Wat betaal ik mezelf uit?
 • Hoe bepaal ik de prijs van mijn product of dienst?

 

Wij zien dat de hulpvraag van een startend ondernemer ook vaak heel persoonlijk is zoals:

 • Wie zit er nu op mij te wachten?
 • Waar begin ik met netwerken?
 • Kan ik mijn vrienden en familie vragen om een starterslening?
    •  

De coaches van Brilliant Work zijn al deze vragen gewend en geen vraag is te gek!

ivar van asten business coach arnhem
Onze business coaches helpen jou graag met elke uitdaging die je hebt

Waarom een ondernemerscoach
van Brilliant Work?

Als beste beoordeeld

Onze klanten beoordelen ons met 5 sterren. Daarnaast zijn we ook al 2 jaar op rij uitgeroepen tot beste adviesbureau en zijn we uitverkozen tot beste businesscoaching adviesbureau van Nederland 2022 door AI.

Ervaren coaches

Ons team bestaat uit ervaren coaches die hun expertise en ervaring gebruiken om jouw bedrijf te ondersteunen.

Flexibel & op maat

Jouw traject is bij ons volledig op maat! Jij kunt zelf kiezen hoe vaak en met welke coach(es) je afspreekt.

Subsidies

Veel ondernemers hebben recht op subsidies. Wij zijn bekend met legio mogelijkheden en weten direct waar jij gebruik van kunt maken.

Gratis gesprek aanvragen

Vul hiernaast je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!

Search