Brilliant Work nieuwsbrief januari 2019

14 januari 2019

In deze nieuwsbrief:

  • Krijg €12,5K om je medewerkers langer en beter aan het werk te houden!
  • Gratis workshops bedrijfsgroei, bedrijfsvoering en export
  • Schrijf je in voor de MKB export award
  • Subsidies voor Brexit advies, bedrijfsgroei, starters en export lopen door!

Krijg €12,5K om je medewerkers langer en beter aan het werk te houden!

Begin april kunnen bedrijven weer € 12,500 aan subsidie aanvragen om hun personeel langer en beter in te zetten. Denk hierbij aan alles dat valt onder het verbeteren van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van je medewerkers. Hierbij kun je 50% van de kosten terug krijgen. Vanuit Brilliant Work hebben we veel ervaring met het ontwikkelen en betrokkener krijgen van je team leden en met het aanvragen van subsidies. Dus als je personeel hebt en je ze lang en productief aan je wilt binden, bel ons dan voor meer informatie.

Schrijf je deze week in voor de MKB export award!

Tot en met 18 januari kun je je nog inschrijven voor de MKB export award. De winnaar krijgt een exportcheque (tegoed voor transportkosten) t.w.v. 15.000 euro van TNT, een jaar lidmaatschap van MKB-Nederland, een zakenpartnerscan van RVO.nl en een driedaagse persoonlijke taaltraining in een taal naar keuze bij Language Institute Regina Coeli. Alleen MKB’ers met een fysiek product kunnen meedoen.

https://www.mkbexportaward

Brilliant Work webinars/workshops schrijf je nu in!

We geven weer gratis workshops de komende tijd, mis ze niet! Ze worden allemaal in Nijmegen gehouden en hebben als thema’s bedrijfsgroei voor startende en jonge bedrijven en alles over export. Inschrijven kun je t.z.t. via de site van Start Up Nijmegen. Zet de data nu al in je agenda: 28 februari, 2 april en 21 mei, telkens om 5 uur.

Subsidies voor Brexit advies, bedrijfsgroei, starters en export gaan ook in 2019 weer door!

Elk jaar is er weer het risico dat bestaande subsidieregelingen worden ingetrokken. Gelukkig heeft de overheid besloten om door te gaan met o.a.:

15-20 uur gratis export coaching

50% subsidie op Brexit advies

80% subsidie op starterscoaching en training (Gelderland en Overijssel)

50% subsidie op bedrijfsgroei (Gelderland)

Meer weten? Bel Lizanne op 06 21371669 of mail op info@brilliantwork.nl

Abonneer je op deze gratis nieuwbrief onder aan deze pagina om niets te missen over bedrijfsgroei, export, bedrijfsvoering of subsidies op dit vlak.

Meer blog artikelen

health care industry or health care costs
12 oktober 2016

Zorgverzekeraar

Cultuurverandering, optimalisaties en slimmer werken realiseren bij een grote zorgverzekeraar m.b.t. verkoop, betalen en productie.

De-Kwestie-Hebben-we-straks-nog-een-kantoorpand-nodig-KvK
15 februari 2022

De kwestie – Hebben we over 10 jaar nog een kantoor nodig?

Onlangs werd onze eigen Lizanne Jakobs gevraagd om mee te werken aan een filmpje van de Kamer van Koophandel. Leuk en spannend om te doen, [...]

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Gratis adviesgesprek

Vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!