Geef je bedrijf een boost met de workshop teamwork

Als ondernemer, manager of team leider is het van groot belang dat jouw medewerkers goed met elkaar kunnen samenwerken. Niet alleen voor je omzet, maar ook de sfeer in je bedrijf, de efficiency en zodat klanten uiteindelijk goed bediend worden. En als leidinggevende wil je geen gedoe met of tussen je medewerkers. Als je wilt ontdekken hoe je je team nog beter, leuker én gezelliger kunt laten functioneren, dan zijn onze in-house workshops over teamwork de perfecte keuze voor jouw bedrijf. Onze trainers op dit gebied hebben jarenlange ervaring in het bevorderen van samenwerking in diverse branches.

DiSC-methode

Met welke mensen kun jij goed omgaan en met wie niet? Hoe ben je anders dan anderen? Bij welke collega hoef je weinig moeite te doen om iets voor elkaar te krijgen en bij wie gaat het altijd moeizaam? Misschien heeft dit te maken met het type mens dat je bent volgens de DiSC-methode: iedereen is anders en dat betekent ook dat je collega’s soms op een andere manier moet benaderen om hetzelfde resultaat te behalen

Je kunt allemaal een verschillende kijk op het werk hebben én toch goed samenwerken. Dit is wat je met een DiSC trainig bereikt: je leert niet alleen je collega’s kennen, maar ook jezelf en leert handvaten en jargon hoe je het beste met elkaar om kunt gaan. DiSC is een methode die we vaak gebruiken als basis van onze teamwork workshops.  

5-sterren beoordelingen

Bij Brilliant Work begrijpen we als geen ander dat succesvolle bedrijven gebouwd worden op gemotiveerde en goed samenwerkende teams. Daarom bieden wij een breed scala aan interactieve teamwork workshops aan die jouw team naar een hoger niveau tillen. Onze workshop over teamwork wordt gewaardeerd met 5 sterren door onze klanten en is enorm populair vanwege de directe impact die het heeft. Sinds 2016 hebben we al honderden bedrijven in Nederland en in het bijzonder de regio Arnhem-Nijmegen geholpen met onze in-house trainingen en workshops.

Lizanne Jakobs geeft een training gebaseerd op de DiSC-theorie.

Neem gerust
contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom teamwork workshops voor jouw bedrijf? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wij bieden ook outdoor teamwork workshops aan.

Wat levert de workshop teamwork mij en mijn bedrijf op?

Tijdens deze interactieve workshop leer je hoe je effectieve communicatie en samenwerking kunt bevorderen binnen jouw team. Je ontdekt hoe je de individuele talenten van jouw teamleden optimaal kunt benutten en hoe je synergie kunt creëren voor betere resultaten. Onze ervaren trainers delen praktische technieken en strategieën die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk.

Productiviteit en efficiëntie nemen toe

Door de teamdynamiek te verbeteren, zul je merken dat de productiviteit en efficiëntie toenemen. Projecten worden soepeler uitgevoerd en doelen worden sneller bereikt. Bovendien zorgt een sterkere teamband voor een positieve werkcultuur, waarin medewerkers gemotiveerd en betrokken zijn. Dit leidt tot hogere tevredenheid, vermindert verloop en vergroot de kans op succes.

Nog meer voordelen van de workshop teamwork:

Verbeterde communicatie

De workshop teamwork bevordert open communicatie tussen teamleden, waardoor de samenwerking en efficiëntie worden verbeterd. Dit helpt bij het verminderen van misverstanden en conflicten binnen het team.

Betere samenwerking

Teambuilding-activiteiten verstreken het begrip van elkaars sterke punten en helpen teamleden om effectiever samen te werken. Door te leren hoe ze hun vaardigheden en kennis kunnen bundelen, kan het team als geheel betere resultaten behalen.

Hogere motivatie

Workshops voor teamwork kunnen de motivatie van medewerkers vergroten door dat ze leren wat hun sterktes en zwaktes zijn en hoe ze die als team optimaal kunnen inzetten op een prettige manier. Dit kan de teamgeest versterken en het moreel van het team verbeteren.

Verhoogd probleemoplossend vermogen

Tijdens teambuilding-workshops kunnen we ook praktische taken aanbieden in een ludieke setting die creatief denken en probleemoplossende vaardigheden vereisen. Dit helpt teamleden om hun vermogen om uitdagingen aan te gaan en oplossingen te vinden te verbeteren.

ivar van asten business coach arnhem
Ivar van Asten is één van onze ervaren teamwork-trainers.
Lizanne Jakobs geeft een workshop in de bibliotheek van Wijchen.

Effectievere leiderschapscapaciteiten

Een workshop teamwork biedt kansen voor medewerkers om hun leiderschapspotentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Ze kunnen leiderschapsrollen op zich nemen tijdens de activiteiten en waardevolle vaardigheden zoals besluitvorming, communicatie en het inspireren van anderen versterken.

Hogere productiviteit

Door de communicatie, samenwerking en motivatie te verbeteren, kunnen teambuilding-workshops de productiviteit van het team verhogen. Wanneer medewerkers goed samenwerken en elkaar ondersteunen, worden taken efficiënter uitgevoerd en kunnen doelen sneller worden bereikt.

Verminderde stress

Teambuildingsactiviteiten kunnen ook dienen als een stressverlichtende uitlaatklep voor medewerkers. Het biedt een kans om even weg te stappen van de dagelijkse taken en zich te concentreren op leuke en ontspannende activiteiten, waardoor je medewerkers elkaar op een leuke manier zien.

Verbeterde klantenservice

Een goed functionerend team dat goed communiceert en samenwerkt, kan een positieve invloed hebben op de klantenservice. Teambuilding-workshops helpen bij het ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn om klanten effectief te bedienen en tevreden te stellen.

Waarom zou ik kiezen voor Brilliant Work?

Wij zijn een coachings- en adviesbureau dat gespecialiseerd is in het leveren van bedrijfsondersteuning – en advies aan het MKB. Wij hebben maar één doel voor ogen: jouw bedrijf beter én leuker maken! Als je op zoek bent naar een partner die jou kan helpen bij het verbeteren van je bedrijfsprestaties, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het geven van trainingen en workshops voor teamwork, teambuilding, samenwerken, effectieve communicatie tussen collega’s en leiderschap.

Breed aanbod

Of je nu een start-up bent, een gevestigde onderneming, een ZZP’er of een MKB-bedrijf, Brilliant Work heeft de expertise om jou te helpen groeien én bloeien. Ons aanbod is uitgebreid en afgestemd op jouw specifieke behoeften. Van in-company trainingen en workshops tot individuele coaching en advies op maat, Brilliant Work biedt oplossingen die perfect aansluiten bij jouw bedrijf. Want ons van andere bedrijfsadviseurs onderscheidt, is onze gepassioneerde en persoonlijke aanpak. De coaches van Brilliant Work begrijpen de uitdagingen waarmee ondernemers te maken hebben omdat zij ook allemaal ondernemer (zijn) geweest.

Neem gerust
contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom teamwork workshops voor jouw bedrijf? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan!

Wie zijn onze trainers?

Lizanne Jakobs: succesvolle ondernemer en bedrijfscoach

Lizanne Jakobs is de oprichtster van Brilliant Work. Met maar liefst 25 jaar ervaring in verschillende sectoren heeft ze een unieke kijk op wat bedrijven succesvol maakt en waar medewerkers graag willen werken. Lizanne heeft een drs. in Internationale Bedrijfscommunicatie, is een gecertificeerde Ology-coach en DISC-trainer. Tussen 1996 en 2010 bekleedde ze diverse staf- en managementposities in klantenservice, marketing en verkoop.

Sindsdien is ze actief als bedrijfscoach, trainer en adviseur, zowel in Nederland als in Engeland, waar ze maar liefst 13 jaar heeft gewoond. Haar expertise werd erkend door Enterprise Nation, die haar benoemde tot een van de top 50 consultants van het Verenigd Koninkrijk. Ze staat graag klaar om ondernemers en leidinggevenden te helpen bij het realiseren van hun bedrijfsambities en hanteert daarbij een brede, maar vooral pragmatische aanpak. Lizanne is altijd enthousiast om haar kennis en ervaring te delen.

Lizanne Jakobs is de oprichtster van Brillian Work.

Ivar van Asten: ervaren trainer en ondernemerscoach

Ivar van Asten is ondernemerscoach, teamontwikkelaar en trainer. Met een succesvolle carrière in sales en marketing in de logistiek heeft hij in 2005 de overstap gemaakt naar het coachen en adviseren van ondernemers. Hij begeleidt met grote tevredenheid diverse klanten, waaronder startende ondernemers, bestuurders, managers en directieleden. 

Naast zijn rol als ondernemerscoach is Ivar ook actief als teamontwikkelaar en trainer. Hij maakt gebruik van ervaringsgerichte trainingstechnieken, waarbij hij outdooractiviteiten inzet als metafoor voor samenwerking, communicatie, leiderschap, strategie, creativiteit en teamvorming. Sinds 2006 helpt hij teams zichzelf te versterken en heeft hij een natuurlijk talent om mensen te verbinden.

Ivar van Asten is een natuurlijke verbinder die gelooft in jouw authenticiteit

Carlijn Holtrop: expert in coachend leiderschap, integer beïnvloeden en complimenten geven

Carlijn Holtrop is leergierig van aard en altijd op zoek naar diepgang. Zij begeeft zich op het pad van persoonlijke ontwikkeling en is altijd blijven leren. Als trainer/coach heeft ze gewerkt voor diverse organisaties in Nederland en in 1998 richtte ze DAIRA training & coaching op. Carlijn is een expert op het gebied van gedrag en communicatie. Ze geeft workshops over coachend leiderschap, integer beïnvloeden, teamwerk en complimenten geven. Vooral in mannelijke bedrijven en in de maakindustrie is het geven van complimenten vaak een uitdaging. Ze maakt graag gebruik van Coherence Principles, Voice Dialogue, RET, RAIN mindfulness-methode, vaardigheidstraining en theatermethodieken.

Carlijn Holtrop weet alles over complimenten geven.

Neem gerust
contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom teamwork workshops voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

kosten coaching advies duitsland export
De meeste trajecten bij Brilliant Work worden gesubsidieerd.

Wat kost een workshop teamwork?

Bij Brilliant Work begrijpen we dat kosten een rol spelen bij het kiezen van een workshop. Gelukkig hebben we flexibele pakketten die aansluiten bij jouw behoeften en budget. De prijs hangt af van factoren zoals de duur van de training en het aantal deelnemers. Daarnaast kunnen wij je assisteren bij het aanvragen van subsidies voor bedrijfsondersteuning.

Wist je dat bedrijven met 1-250 medewerkers gebruik kunnen maken van diverse subsidies om hun bedrijf te verbeteren en te laten groeien? De overheid wil namelijk dat ondernemers succesvol zijn, dat bedrijven groeien en dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen. Dit geldt zowel voor startende als gevestigde bedrijven, ZZP’ers en het MKB. Brilliant Work heeft ruime ervaring met subsidies en weet precies hoe en waar je deze kunt aanvragen.

Onze interactieve trainingssessies zijn leuk en boeiend, variërend van één uur tot een hele dag. We zorgen voor interactie, spelletjes en oefeningen. Tijdens deze sessies leren deelnemers essentiële vaardigheden op het gebied van teamwork. Wij bedienen heel Nederland en hebben ook veel trainers in Gelderland, zoals in Arnhem, Nijmegen, Wageningen, Apeldoorn en Deventer.

Wat zeggen onze klanten?

Wij hebben al honderden bedrijven op weg geholpen naar een betere organisatie.

Maximilian Scupp van Edibles.eco zegt over de workshop: “De workshop biedt een goed inzicht in de verschillende manieren om problemen binnen een team of bedrijf op te lossen. Ik ga dit nu ook toepassen op mijn eigen team. Bedankt!”

Directeur Peter Koenders van Koenders Totaalbouw vertelt: “Uiteindelijk zijn er door Brilliant Work meerdere trainingen gegeven”, vertelt Peter. “Niet alleen aan de leidinggevenden, maar aan al het uitvoerend personeel. Hiermee hebben we bereikt dat dat we allemaal op één lijn zitten en dat er saamhorigheid binnen het bedrijf is gecreëerd. Nu kunnen we weer meer ten dienst van onze klant gaan werken.”

Hieronder vind je verschillende cases studies van onze klanten die verschillende trajecten bij ons hebben doorlopen. Deze geven je een goed beeld van wat het hen heeft opgeleverd, en van wie wij zijn en hoe wij werken natuurlijk.

Sandra en Cees Embregts icfon ivar van asten coaching

Cees Embrechts - Business coaching en ondernemerscoaching

“Ik heb 15 jaar in de corporate ratrace gezeten en uiteindelijk ben ik thuis komen zitten met een burn out en depressieverschijnselen”, vertelt Cees...

marber products export coaching

Marber Products - Exportcoaching en bedrijfsgroei

“Ik stond er niet alleen voor”, vertelt Berrique Willmott van Marber Products als zij gevraagd wordt naar haar ervaringen met Brilliant Work.  “Brilliant Work...

airinternet export duitsland ralp QCS

QCS - Exportcoaching en bedrijfsgroei

“We zijn enorm gegroeid.” Dit is het verhaal van een bedrijf uit Nederland dat nu in zes Europese landen opereert.  QCS levert met ‘AirInternet’...

Waarom een workshop teamwork
van Brilliant Work?

Als beste beoordeeld

Onze klanten beoordelen ons met 5 sterren. Daarnaast zijn we ook al 2 jaar op rij uitgeroepen tot beste adviesbureau en zijn we uitverkozen tot beste businesscoaching adviesbureau van Nederland 2022 door AI.

Ervaren coaches

Ons team bestaat uit ervaren coaches die hun expertise en ervaring gebruiken om jouw bedrijf te ondersteunen.

Flexibel & op maat

Jouw traject is bij ons volledig op maat! Jij kunt zelf kiezen hoe vaak en met welke coach(es) je afspreekt.

Subsidies

Veel ondernemers hebben recht op subsidies. Wij zijn bekend met legio mogelijkheden en weten direct waar jij gebruik van kunt maken.

Gratis gesprek aanvragen

Vul hiernaast je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zoek