Danny den Hartog

Export coach voor sociaal ondernemers en digitaal marketing & sales coach kennisondernemers

Danny den Hartog (1980) is de coach voor ondernemers die een echt verschil willen maken in de wereld. Hij studeerde Asian Trade Management op Hbo-niveau en heeft master degree in Business Administration en Marketing Management. Danny leidde van 2007-2013 voor Brabantia de sales en marketing activiteiten voor Azië-Pacific. Meteen daarna verhuisde hij terug naar Nederland en is sindsdien alleen nog maar werkzaam om sociale ondernemingen te helpen om internationaal op te schalen.

Hij heeft veel van zulke bedrijven geholpen met internationalisering zoals de Somnox Sleep Robot, waar als Global Sales Director deze innovatie met succes internationaal in de markt heeft gezet. Danny’s sales en marketing expertise omvat meerdere sectoren en landen; zo heeft hij geholpen om bedrijven op te zetten in Azië, het Midden Oosten, Europa, de VS en Afrika.

Hij is de oprichter van Coach Africa, waarbij hij Afrikaanse coaches helpt om meer klanten aan te trekken. Daarnaast is hij op missie om 5 miljoen ondernemers in Afrika met een eigen bedrijf te helpen opschalen voor 2030. Danny werkt graag met ondernemers die een positieve bijdrage aan de wereld willen leveren.

De afgelopen drie jaar heeft Danny zich gespecialiseerd in het wereldwijd in de markt zetten van je eigen kennis en expertise. Hier ondersteunt hij de ‘experts’ die de ambitie hebben om de wereld te veroveren met hun kennis.

Hij heeft zelf een online coachingsprogramma ontwikkeld, is een podcast host bij ‘High-Ticket’ en heeft kennis van het opzetten van digitale evenementen. Danny zit in een exclusieve high-end Mastermind van Dean Graziosi, waarvoor hij diverse malen per jaar naar Amerika reist.

Educatie

  • Tony Robbins Mastery University
  • Knowledge Broker Blueprint van Dean Graziosi en Tony Robbins
  • Bedrijfskunde (master in Marketing Management) aan de Erasmus Universiteit
  • Bachelor in Trade Management gericht op Azië aan de Hogeschool Rotterdam

Werkervaring

  • Global Sales Director Somnox (a.i.)
  • Managing Director Lendahand Ethex (a.i.)
  • International Roll-out manager Lendahand (a.i.)
  • Area Sales Manager Asia & Pacific Brabantia

Verborgen talent

Goed kunnen schakelen tussen mensen met diverse culturele achtergronden.

Favoriete superkracht

Praktische, no-nonsense houding.

Mijn insteek

Ik werk alleen met gedreven ondernemers die het uiterste uit zichzelf én hun business willen halen. Mijn werkwijze is direct en to-the-point: eerst begrijpen, dan begrepen willen worden. De insteek is dat dit jouw onderneming is en dat ik als coach graag je gids ben, maar nooit op jouw stoel ga zitten.

Google-beoordelingen

Anette van Haren
Lees verder
De kennis en ervaring van Brilliant Work is werkelijk briljant. Ons coachingstraject hebben we als zeer waardevol ervaren. Dank!
LesLab Cooperatie
Lees verder
Vorig jaar zijn we gestart met de internationalisering van LesLab. Een nieuwe markt is een grote stap met culturele en financiële uitdagingen. De laagdrempelige begeleiding van Brilliant Work heeft ons goed op weg geholpen. Prettig contact, goed bereikbaar en deskundig advies. Rogier van Essen Algemeen Directeur LesLab B.V.
Morris Vlijm
Lees verder
Ik ben een jonge startende ondernemer en ben een ondernemerstraject aangegaan bij Brilliant Work. Ik had veel vragen en wist eigenlijk nog vrij weinig over het ondernemen maar ik kan nu zeggen dat met veel vertrouwen mijn eigen onderneming run. Een absolute aanrader!
Previous
Next
5.0
Google totaalwaardering
5/5

Gratis gesprek aanvragen

Vul hiernaast je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!