Werkwijze

Werkwijze

Brilliant Work helpt ondernemers, management en directies om de organisatie te realiseren die zij voor ogen hebben. Net als een diamant zitten er vele facetten aan het leiden van een organisatie, of je nu net een bedrijfje begonnen bent, of aan het hoofd staat van een grote overheidsinstantie.

De wens van onze klanten gaan meestal om het verhogen van de omzet in binnen of buitenland, verhogen van de winst of verbeteren van de team dynamiek. Bijna elk bedrijf heeft potentie om de omzet of winst te verhogen, als er maar wordt gefocust op de juiste acties. En bijna elke organisatie kan nog beter functioneren als de medewerkers op de juiste manier worden aangestuurd en begeleid.

Wij kunnen hierbij helpen met complete verandertrajecten, maar ook met het inzetten van specifieke onderdelen zoals workshops.

We richten ons op de volgende speerpunten: strategie, leiderschap, internationalisering, communicatie, ondernemerschap, sales & marketing en franchising. Wat hebben deze zaken allemaal gemeen? Ze helpen allemaal met het laten groeien en soepeler lopen van organisaties.

Ons zeer ervaren team heeft een heel scala aan expertises onder haar hoede. Al onze projecten zijn maatwerk, maar gebaseerd op beproefde methodieken. Meer weten? Lees hieronder voor onze kernwaardes, surf naar onze dienstenpagina voor meer info of maak een afspraak.

Als je bedrijf 1-250 medewerkers heeft dan kunnen we je meestal op gesubsidieerde basis helpen. We gebruiken hiervoor meerdere regelingen, per bedrijf kunnen we kijken waar je voor in aanmerking komt. Dit hangt o.a. van de leeftijd en locatie van je bedrijf en waar je aan wilt werken. Vaak is het ook mogelijk om van meerdere subsidies gebruik te maken bij ons. Mocht je meer dan 250 medewerkers hebben of geen gebruik willen maken van subsidies, dan kunnen we ook tegen een regulier tarief werken.

[slideupbox id=”968″ mode=”bottom-up-part” title=”Toekomstbestendig” desc=”Een gedeelde visie met concrete doelstellingen zorgt ervoor dat er slim en met plezier gewerkt wordt. Daardoor begrijpen mensen waarvoor en hoe ze moeten werken, en kunnen processen en systemen effectief worden aangepast. Voor resultaten op korte en vooral ook langere termijn. ” size=”large”]

[slideupbox id=”967″ mode=”bottom-up-part” title=”Pragmatisch” desc=”Wij leveren alleen maatwerk. We werken samen met de kennis van de eigen sector van de organisatie en voegen daar onze kennis van best practice aan toe. Onze oplossingen zijn zakelijk, pragmatisch en positief!”]

[slideupbox id=”966″ mode=”bottom-up-part” title=”Integraal” desc=”Niets staat los van elkaar. Noem het holistisch of boerenverstand, maar alle veranderingen die je teweegbrengt hebben bijvoorbeeld effect op collega’s, klanten en leveranciers. Het geheel moet zorgvuldig kloppen.” size=”large”]

[slideupbox id=”965″ mode=”bottom-up-part” title=”Geen heilige huisjes” desc=”Open en eerlijk zijn naar elkaar. Dat is de enige manier voor ons om effectief tot resultaten te komen. Onze klanten krijgen het meeste uit de samenwerking door open kaart te spelen en zo tot de kern te komen. En dat doen wij ook naar de klant.” size=”large”]