Internationalisering

Export brengt een derde deel op van al het geld dat in Nederland wordt omgezet. Doet jouw bedrijf ook al structureel aan export? En weet je hoe je dat het beste kan aanpakken?

Brilliant Work is geaccrediteerd om klanten met 100% overheidssubsidie te helpen. Nederlandse bedrijven met 1-250 medewerkers komen hiervoor in aanmerking en er gelden maar heel weinig restricties. Hierdoor kunnen we een geheel kostenloos 16-urig coachings en adviestraject aanbieden met als eindresultaat een helder  actieplan of exportplan. Deze 16 uur kunnen we zo indelen als jij wilt en bestaat uit 1 op 1 coaching of advies voor jouw bedrijf om zo snel en gedegen mogelijk je omzet in het buitenland te verhogen.

Deze exportsubsidie geldt zowel voor bedrijven die in de dienstverlening zitten als organisaties die een fysiek product maken of leveren. Voorbeelden van klanten die we hierbij hebben geholpen:

Speedboten op zonne-energie – VS, Zonneboilers – Suriname, Medical devices – wereldwijd, Fotografiestudio – Duitse klanten, IT bedrijf- Duitstalige en Engelstalig markten

LEES MEER OVER EXPORT COACHING EN ADVIES

Schuiven naar boven

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Saul Janssen

Ik bel je graag om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

App ons