Subsidie voor starters

Met jouw nieuwe bedrijf liggen er talloze mogelijkheden voor het grijpen. Maar als startende ondernemer is het soms lastig om de juiste koers te bepalen. Aan het begin van je bedrijf heb je talloze vragen zoals: Hoe stel ik mijn prijzen vast? Hoe ga ik mijn producten of diensten verkopen?  Hoe ga ik om met mijn financiën en de belastingdienst? En zelfs na een succesvolle start, blijft het de eerste jaren een uitdaging om te bepalen welke richting je verder op kunt met je bedrijf. Wanneer is het tijd om echt op te schalen als ik het zelf te druk krijg? Hoe ga ik dat doen? Hoe zorg ik dat het leuk blijft voor mij als ondernemer? En van welk type klanten krijg ik energie? 

Subsidie

Voor alle ondernemers uit Gelderland en Overijssel is er een starterssubsidie beschikbaar die onze coaching & advies voor 80% vergoedt. Het gaat om 1000 euro per ondernemer, of je nu ZZP’er bent of MKB-er. De belangrijkste voorwaarde voor deze regeling is dat je KvK inschrijving minder dan 5 jaar oud is. Met onze starterscoaching ontwikkel je de vaardigheden die jouw bedrijf nodig heeft om te groeien. Of het nu gaat om het opstellen van een gedegen bedrijfsplan, het formuleren van concrete doelen of het aanleren en oefenen van specifieke vaardigheden. Onze coaches en adviseurs hebben diverse achtergronden en expertises, waardoor er altijd iemand is die perfect aansluit bij jouw situatie. Zo leer je om te gaan met de uitdagingen die gepaard gaan met de start én groei van jouw bedrijf.

Training on the job Yes energy.

Doe de gratis check!

Wil jij weten of jouw bedrijf in aanmerking komt voor de subsidie voor starters? Doe dan de check! Wij nemen dan contact met je op om de mogelijkheden samen te bekijken.

Wat zeggen onze klanten?

Hieronder lees je drie ervaringsverhalen van bedrijven die starterscoaching wilden en daarvoor Brilliant Work hebben ingeschakeld. 

simen brunia starterscoaching brilliant work

De Bomenbieb - Starterscoaching

Simen Brunia is een echte bomenliefhebber. “Al tien jaar lang ben ik bezig met het opzetten, beheren en uitbreiden van een kennisencyclopedie over bomen...

sales coaching Fresh Finds Brilliant Work

Fresh Finds - Starterscoaching

“Er kwam als startend ondernemer zo veel op mij af”, legt Yvette Drenth uit als zij vertelt over de start van haar onderneming.  “Ik...

business coaching zz0-ers

Veel soeps - Starterscoaching en ondernemerscoaching

“Ik heb een eigen bedrijf in soepen”, vertelt Mariëlle Lamberts. “En dan zo veel mogelijk biologisch en lokaal. Toen ik met mijn bedrijf startte,...

De coaches en adviseurs van Brilliant Work.

Waarom Brilliant Work?

Bij Brilliant Work kijken zowel naar wat je bedrijf nodig heeft om te groeien, maar ook wat jij als ondernemer nodig hebt. Want een bedrijf opstarten en uitbouwen is best spannend en vergt zowel kennis van sales, marketing, financiën, timemanagement vaardigheden, doorzettingsvermogen en meer. En nog kennis van je eigen product of dienst, concurrenten en sector. Dat is best veel

Onze coaches zijn allemaal enorm ervaren in zowel het bedrijfsleven, ondernemerschap als ook als bedrijfscoach. We snappen dat je niet eindeloos veel tijd of budget hebt en toch wilt groeien. Doordat we een breed team zijn, kunnen we je op alle vlakken helpen, van sales en marketing tot HR vragen en meer. We zijn meermaals verkozen tot beste coachings- en adviesbureau van Nederland en blijven lekker pragmatisch, meedenkend en enthousiast. Dankzij onze ervaring hoef jij niet het wiel opnieuw uit te vinden en blijf je gemotiveerd om aan je bedrijf te werken.

Betrokken

Onze aanpak is persoonlijk, betrokken en gericht op resultaten. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en dat je een traject bij ons in je eigen tempo wilt doorlopen. Onze ervaren coaches, waaronder Marco Gorselink, Willem van Putten, Maarten Smit, Danny den Hartog, Lizanne Jakobs en Martine Pauw (onze HR-specialist), staan klaar om jou te ondersteunen en te begeleiden op jouw ondernemersreis.

Waarom kiezen ondernemers voor Brilliant Work?

Als beste beoordeeld

Onze klanten beoordelen ons met 5 sterren. Daarnaast zijn we ook al 2 jaar op rij uitgeroepen tot beste adviesbureau en zijn we uitverkozen tot beste businesscoaching adviesbureau van Nederland 2022 door AI.

Ervaren coaches

Ons team bestaat uit ervaren coaches die hun expertise en ervaring gebruiken om jouw bedrijf te ondersteunen.

Flexibel & op maat

Jouw traject is bij ons volledig op maat! Jij kunt zelf kiezen hoe vaak en met welke coach(es) je afspreekt.

Subsidies

Veel ondernemers hebben recht op meer subsidies. Wij zijn bekend met legio mogelijkheden en weten direct waar jij gebruik van kunt maken.

Wat levert het je op?

Dankzij de starterstrajecten die Brilliant Work verzorgt met (en ook zonder) deze subsidie, leg je een solide basis voor je onderneming. Hierdoor kun je jouw bedrijf gestructureerd opbouwen en ervoor zorgen dat jijzelf (en je mogelijke team) bezig bent met de juiste dingen. En dat je bedrijf zich ontwikkelt zoals jij hoopt. Bij Brilliant Work hebben we een schat aan ervaring op het gebied van ondernemerschap en coaching.

Als trotse partners van o.a. Start Up Nijmegen, Start Club Arnhem, het World Food Centre in Ede en Generation-E in Arnhem hebben we al talloze start ups en scale ups succesvol begeleid. We begrijpen waar je uitdagingen en kansen liggen. We helpen je de nodige vaardigheden, kennis en netwerk ontwikkelen om jouw bedrijf naar het volgende level te brengen, zodat jij vol vertrouwen kunt bouwen aan jouw onderneming.

Succesverhaal

Door te investeren in de persoonlijke begeleiding van Brilliant Work, kom je sneller en met minder hobbels bij je ideale bedrijf. We zijn je sparringpartner en adviseur, bereikbaar niet alleen voor je coachingssessies maar ook met je vragen tussendoor. Bovendien brengen we je in contact met relevante bedrijven en overheidsinstanties in ons uitgebreide netwerk. Zo kunnen we je koppelen aan potentiële klanten, partners of zelfs subsidiemogelijkheden en fondsen.

Voor startende ondernemers in Gelderland en Overijssel is er een speciale starterssubsidie beschikbaar voor onze coachingstrajecten. Dit maakt de investering in jouw onderneming nog aantrekkelijker en haalbaarder.

Het enthousiaste team van R-solution Medical die wij ondersteunen bij hun bedrijfsgroei.
Silvanna van Graven draait dankzij Brilliant Work nu een succesvol administratiekantoor.

Wat is de werkwijze?

Bij Brilliant Work hanteren we een effectieve werkwijze voor starterscoaching, die volledig is afgestemd op jouw behoeften en doelen. Hieronder leggen we onze werkwijze uit, stap voor stap:

Doelen stellen:

Samen met jou brengen we duidelijk in kaart wat jouw doelstellingen zijn, zowel op korte als lange termijn. We helpen je om deze doelen concreet te formuleren in een mooie doelenposter. Dat kan zowel op een groot papieren formaat als digitaal natuurlijk.

Plan van aanpak:

Daarna maken we samen een plan van aanpak voor het komende jaar. Dat kan een sales en marketingplan zijn als het je vooral gaat om meer omzet binnenhalen. Of een bedrijfsbreed actieplan. Als het alleen voor jouw eigen gebruik is, houden we het lekker kort en overzichtelijk. Wil je echt een banklening of investeerders aantrekken, dan maken we samen wel een uitgebreid bedrijfsplan en alle benodigde documenten om die stap te kunnen maken.  

Als onderdeel van het traject kijken we ook naar wat jij zelf graag wilt verbeteren aan jouw vaardigheden, kennis of netwerk. Wil je bijvoorbeeld beter je tijd indelen? Of beter leren verkopen? Of mis je bepaalde contacten om sneller vooruit te komen?

Resultaat:

Gedurende het traject blijven we jou begeleiden en ondersteunen op weg naar jouw doelen. We bespreken samen de voortgang en evalueren samen met jou wat er volgens plan verloopt en waar eventueel bijsturing nodig is. Door regelmatig bij elkaar te komen, hou jij focus en kun je op tijd bijsturen.

En hierna?

Onze trajecten zijn zo kort of lang als jij wilt. Sommige klanten hebben maar een paar sessies nodig als startende ondernemer. De meesten vinden het toch wel heel prettig om de ondersteuning te krijgen die hen verder helpt. Wil je na een eerste gesubsidieerde ronde verder, dan kunnen we altijd ongesubsidieerd of met een van de vele andere potjes verder waar we ook mee werken. Naast subsidie voor je coachingstrajecten bij ons, kennen we ook nog vele andere gratis diensten en subsidieregelingen die je elders kunt inzetten en jouw bedrijf ook helpen groeien en professionaliseren.

Hoe begin je bij ons?

Als je geïnteresseerd bent in startersoaching bij Brilliant Work of vragen hebt hierover, neem dan even contact met ons op. In het eerste, vrijblijvende, gesprek kijken we samen waar je staat met je bedrijf, wat er goed loopt en waar je hulp bij zou willen. We vertellen je over de subsidiemogelijkheden en kijken samen welke coach in ons team het beste bij je past qua ervaring en persoonlijke match. Meld je je aan voor een kennismaking? Hopelijk tot gauw!

sales coach brilliant work voorbeeld klant
Lotte van den Berg opende de Pegasus sportschool dankzij hulp van Brilliant Work.

Doe de gratis check!

Wil jij weten of jouw bedrijf in aanmerking komt voor de subsidie voor starters? Doe dan de check! Wij nemen dan contact met je op om samen te kijken naar de mogelijkheden. 

De subsidiecheck

Wil jij weten met welke subsidies we nog meer werken? Doe dan de gratis subsidiecheck of check hier alle subsidies waarmee wij werken. Er zijn onder andere subsidies voor exporteren, familiebedrijven, digitalisering, personeelsontwikkeling, bedrijfsgroei, bedrijfsstrategie én ondersteuning bij het ondernemerschap.

icon (8)

Subsidie voor digitalisering

Voor alle ondernemers in Nederland geldt dat digitalisering van je bedrijf je enorm vooruit kan helpen. Als je hier geen of weinig budget voor hebt, dan kun je gebruik maken van de digitaliseringssubsidie. Hier vind je alle informatie.

werkwijze_3

Subsidie voor ondersteuning ondernemerschap

Voor elke ondernemer in Gelderland en Overijssel die korter dan 5 jaar zijn bedrijf heeft, is er subsidie van 1.000 euro beschikbaar voor ondersteuning bij het ondernemerschap.

subsidie_2

Subsidie voor starters

Ben je bezig met het starten van je eigen bedrijf of al bezig en kun je wel wat ondersteuning gebruiken? Maak dan gebruik van de subsidie voor starters via Brilliant Work.

wereldbol logo

Subsidie voor exporteren

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden in het buitenland of wil meer gaan exporteren? Check dan hier alle informatie over subsidie voor export!

pijl in roos logo

Subsidie voor bedrijfsstrategie

Wist je dat er subsidie beschikbaar is voor alle Friese en Drentse ondernemers om hun bedrijf te laten groeien, innoveren of een nieuwe bedrijfsstrategie op te zetten?

familiebedrijven 2 mensen logo opvolging

Subsidie voor familiebedrijven

Ben je ondernemer in een Overijssels familiebedrijf met minimaal vijf werknemers? Dan is er subsidie voor jou beschikbaar! Met behulp van Brilliant Work zorg jij dan voor een toekomstbestendig bedrijf.

personeel 3 personen logo

Subsidie voor personeel

Wist je dat er subsidie beschikbaar is om je personeel te ontwikkelen van maar liefst 25.000 euro? Lees hier alles over en vraag de subsidie zo snel mogelijk aan.

groei logo

Subsidie voor bedrijfsgroei

Voor elk bedrijf in Gelderland is er 10.000 euro subsidie voor bedrijfsgroei beschikbaar. Het doel is groei en op welke vlakken we je gaan helpen: dat bepalen we samen. Lees hier verder.

Doe de gratis subsidiecheck

Saul Janssen is onze bevlogen accountmanager: hij gaat graag het gesprek met je aan over waar je naar toe wilt, waar je nu staat en hoe we je kunnen helpen daar te komen.  Neem direct contact met hem op door te bellen met 06 – 38 45 20 62 of mail hem via [email protected]

Wil jij weten of jouw bedrijf in aanmerking komt voor de subsidie voor starters? Doe dan de check! Wij nemen dan contact met je op om samen te kijken naar de mogelijkheden. En wellicht zijn er ook andere subsidies op jouw bedrijf beschikbaar! 

Zoek