Replay webinar: Hoe onderscheidt jij je van de concurrentie?

3 maart 2021

Op 16 februari gaf Lizanne het webinar ‘Hoe onderscheidt jij je van de concurrentie?’ Hoe zet je je bedrijf, dienst of product super krachtig en helder neer? Weten je klanten precies hoe jij anders of beter bent dan je concurrenten en wat zij daar aan hebben?

Tijdens de replay van dit webinar laat Lizanne Jakobs je zien hoe je dit op een positieve manier doet, die past bij jou en je klanten. Ideaal voor alle ondernemers die het gevoel hebben dat ze hun bedrijf nog beter kunnen positioneren.

Heb je na het bekijken van dit webinar nog vragen, of wil je graag zelf samen met een coach gaan werken aan een sales en marketingplan waarmee jij je kunt onderscheiden, neem dan contact met ons op. Wij helpen graag.

Meer blog artikelen

Startversneller-cheque-Lizanne-Marco-3
2 augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018

Dit is de on-line versie van de Brilliant Work nieuwsbrief bomvol tips over bedrijfsgroei, subsidies, evenementen en andere zaken die interessant zijn voor ondernemers [...]

coaching-zak
5 januari 2021

Wat levert een ondernemerscoach je op?

Een ondernemerscoach in de hand nemen lijkt misschien een luxe, maar is in feite heel essentieel. De meeste bedrijven groeien niet in omzet of [...]