Nieuwsbrief april: 25K subsidie voor MKB ondernemingen, gratis webinars verkoopvaardigheden, Duitsland voor gevorderden en meer

Lees alles over:

  • Wil je ook betere data en sturing in jouw bedrijf? Brilliant Work i.s.m. Adapt Analytics
  • Nieuwe subsidie €25K Gelderland voor MKB ondernemingen en meer nieuwe regelingen in overige provincies
  • Gratis webinars verkoopvaardigheden, netwerken, Duitsland voor gevorderden, nooit meer stress met mensen.
  • Webinars Sales en marketing planning, Export of Onderscheidend vermogen van je bedrijf gemist?

Brilliant Work en Adapt Analytics bundelen hun expertise

Voor MKB organisaties die beter zicht willen hebben op hun bedrijf en hun data, het beter willen aansturen en ontwikkelen, bieden Brilliant Work en Adapt Analytics samen de ideale expertise en begeleiding. Of je nu wilt groeien of professionaliseren als bedrijf, of wilt zien of de lijn die je hebt uitgezet ook echt wordt doorgevoerd, wij begeleiden je hier stap voor stap in met helder advies en de juiste gegevens. Lees verder…

Nieuwe €25K Subsidie voor Gelderse MKB ondernemingen en andere provincies

Wil jij in je MKB-onderneming aan de slag met het vernieuwen en toekomstbestendig maken van je bedrijf? Het beter benutten van de vaardigheden van je medewerkers of het ontwikkelen van hun talenten? Of misschien meer automatisering en digitalisering inzetten in je bedrijf? Dan is deze subsidieregeling wat voor jou.

MKB-bedrijven met maximaal 50 medewerkers kunnen subsidie aanvragen, 80% van de kosten wordt vergoed.

Wil je meer weten over deze regeling, of subsidies in Overijssel, Friesland en Flevoland, of heel Nederland? Neem dan contact op met Lizanne Jakobs via lizanne@brilliantwork.nl

Brilliant Work webinars – schrijf je nu in 

De komende maanden hebben we weer heel veel interessante gratis webinars in petto. Nodig vooral ook collega ondernemers uit hiervoor!

14 april en 19 mei: Webinar ‘Succesvol verkopen zonder angst of bulldozerij.’
Voor iedereen die sales niet zo leuk vindt of er net wat beter in wil worden. Leer de ideale balans te vinden die niet opdringerig overkomt, maar toch zorgt voor meer klanten en bij jou past.
14 april i.s.m. StartUp Nijmegen, Startclub Arnhem en Thuis Wageningen.
https://www.startupnijmegen.nl/agenda/webinar-succesvol-verkopen-zonder-angst-of-bulldozerij/
https://startclubarnhem.nl/evenementen/webinar-succesvol-verkopen-zonder-angst-of-bulldozerij/
19 mei i.s.m. Bright Pensioen https://brightpensioen.nl/evenement/succesvol-verkopen-zonder-angst-of-bulldozerij/

11 mei: Webinar ‘Zaken doen in Duitsland voor gevorderden.’
Je bent al geruime tijd actief op de Duitse markt en je wilt jouw activiteiten daar uitbreiden, dan kan dit webinar je erbij helpen om jouw `Duitse zaken´ onder de loep te nemen. Leer welke aspecten van zaken doen in Duitsland belangrijk zijn om door te stoten. Gegeven door Lizanne Jakobs van Brilliant Work en Alexander Crämer van STRICK Rechtsanwälte & Steuerberater
https://www.strick.de/duitsland/kennismaking/bijeenkomsten/bijeenkomsten-2021/online-seminar-duitsland-voor-gevorderden

12 mei: Webinar ‘Hoe kun je succesvol en met plezier netwerken?’
Netwerken is enorm handig om een goede klantenkring en bekendheid op te bouwen, maar hoe doe je dat nou? In dit gratis webinar gaan we in op de essentie van netwerken en hoe je op een eenvoudige wijze een goede indruk kunt achterlaten.
https://www.startupnijmegen.nl/agenda/webinar-hoe-kun-je-succesvol-en-met-plezier-netwerken/

31 mei: Webinar ‘Nooit meer stress met klanten, collega’s of andere mensen.’
Wat als er nou een manier was om te snappen waarom niet iedereen de wereld gewoon ziet zoals jij het ziet? Waarom werken ze niet mee, gaan ze juist te hard of klagen ze? Na deze workshop begrijp je die mensen waar je tot nu toe niets of weinig van begreep of je aan ergerde. Je snapt jezelf beter en hoe je je gedrag aan kunt passen.
https://www.startupnijmegen.nl/agenda/webinar-nooit-meer-stress-met-klanten-collegas-of-andere-mensen/

Webinars gemist? Bekijk hier de replays

Replay kort webinar Sales en marketing planning 

Heb je onlangs ons korte webinar over Sales en marketing planning gemist bij de Bitterballenborrel? Kijk dan hier! Geschikt voor iedereen die iets met klanten te werven heeft, of je nu ZZP’er bent, een grotere onderneming hebt of een sales/marketing functie uitvoert in een bedrijf. Wil je hier meer begeleiding in? Neem dan even contact op via info@brilliantwork.nl.

Replay kort webinar ‘Hoe maak ik mijn bedrijf succesvol over de grens’.

Waarom zou je jouw product in het buitenland aan de man moeten brengen? En hoe kun je dit dan het beste doen en waar moet je allemaal op letten? Op onder andere deze vragen geeft Lizanne Jakobs antwoord tijdens het 20 minuten durende webinar ‘Hoe maak ik mijn bedrijf succesvol over de grens’. Ben jij na het kijken van deze replay ook enthousiast geworden. Wil je advies over hoe je jouw product goed in de markt kunt zetten over de grens, neem dan eens vrijblijvend contact op.

Replay volledig webinar ‘Hoe onderscheidt jij je van de concurrentie?’

Hoe zet je je bedrijf, dienst of product super krachtig en helder neer? Weten je klanten precies hoe jij anders of beter bent dan je concurrenten en wat zij daar aan hebben? 

Heb je na het bekijken van dit webinar nog vragen, of wil je graag zelf samen met een coach gaan werken aan een sales en marketingplan waarmee jij je kunt onderscheiden, neem dan contact met ons op. Wij helpen graag.

Schuiven naar boven

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Saul Janssen

Ik bel je graag om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

App ons