Nieuwsbrief april 2020: gratis webinars vanaf 16/4, corona calculator overheidshulp, nieuwe coach Renate

Lees alles over:

– Gratis webinars & workshops over legal/IP, export, onderscheidend vermogen en meer
Reken uit voor jouw bedrijf wat je aan overheidssteun kunt krijgen
– Nieuwe coach Renate – ster in on-line zaken doen!

Nieuwe workshops en evenementen die je wilt bijwonen!
Onze gebruikelijke workshops zijn nu deels vervangen door webinars voor zo lang als live bijeenkomsten niet mogelijk zijn. Deze webinars zijn net zo informatief maar het scheelt een hoop reistijd. Schrijf je nu in!

16 april IP & Legal i.s.m. Generation E – webinar
Hoe bescherm je jouw idee? Welke juridische structuur kun je het beste kiezen? Lastige vragen waar de kennispartners van Generation-E het antwoord op weten. Zij delen hun expertise op het gebied van legal, octrooi en intellectueel eigendom. Presentatie door Dirkzwager, Arnols & Siedsma en Brilliant Work. Aanvang is 8.30 in de ochtend. Aanmelden kan via https://www.generation-e.nl/events/kennissessie-legal-octrooi-en-ip/
De onderstaande 3 sessies worden gegeven door Brilliant Work i.s.m. Start Up Nijmegen en beginnen altijd om 5 uur ’s middags:
23 april Export met subsidie – webinar. Wanneer ben je klaar voor export, wat moet je doen om succesvol te zijn met je bedrijf in het buitenland en welke subsidies kunnen je daarbij ondersteunen?
https://www.startupnijmegen.nl/agenda/webinar-export-met-subsidie/
18 mei Hoe onderscheid ik mijn bedrijf van de concurrentie – workshop of webinar. Heel belangrijk, vooral voor dienstverlenende bedrijven, is hoe je je presenteert aan je klanten en de markt. Hoe doe je dit op een heldere manier die past bij jouw bedrijf?
https://www.startupnijmegen.nl/agenda/hoe-onderscheid-ik-mijn-bedrijf-van-de-concurrentie/
25 juni Doelen bepalen, keuzes maken, successen behalen! – workshop of webinar
Elke dag komen er als ondernemer zoveel keuzes op je pad. Hoe kies je nou waar je voor gaat, waarom is dat belangrijk voor het succes van je bedrijf en hoe structureer je dat?
https://www.startupnijmegen.nl/agenda/doelen-bepalen-keuzes-maken-successen-behalen/
18 juni Kennissessie Generation E, NovumExcell en Koninklijke Metaalunie vertellen over het thema industrialisatie. Meer informatie volgt, aanvang 8.30am
https://www.generation-e.nl/events/kennissessie-industrialisatie/

Reken uit op jouw bedrijfsnaam of KvK nummer wat voor staatshulp je kunt krijgen ivm corona

Je wordt misschien al overspoeld met mailtjes of nieuwsberichten dat er hulp is voor bedrijven. Deze calculator van VNO-NCW en MKB-Nederland vereist alleen je bedrijfsnaam of KvK nummer en vertelt je zo waar je recht op hebt. Reuze handig!
https://www.coronacalculator.nl/

Onze nieuwste coach: Renate Termaat

We zijn heel blij om Renate te verwelkomen als team lid bij Brilliant Work. Haar kennis zit vooral op het on-line vlak, van social media tot e-nieuwsbrieven, je positie in Google verbeteren of adverteren via andere sites, wat je ook maar kan bedenken zij kan het! Renate kan je hierin adviseren, coachen en/of het voor je implementeren. Naast een enorme en zeer actuele kennis op on-line vlak heeft ze een enorme financiële kennis, brede ervaring in sales en marketing en is ze een door de wol geverfde ondernemer. Net als bij onze andere coaches zijn trajecten bij Renate ook mogelijk met subsidie. Meer weten? Mail ons dan even op info@brilliantwork.nl

Schuiven naar boven

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Saul Janssen

Ik bel je graag om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

App ons