Nieuwsbrief: 2021 met een helder plan voor je bedrijf, data gratis workshops en meer!

9 december 2020

Lees alles over:

  • Maak 2021 een topjaar voor je bedrijf!
  • Nieuwe data voor workshops en webinars
  • Luister naar replay webinar “Maximaal verkeer naar je site voor een minimaal budget”
  • Monique, onze ster in subsidieaanvragen, offertes en facturen

2021 in met een helder plan en frisse blik!

Het afgelopen jaar is bijna voorbij, en wat een jaar is het geweest. Een mooi moment om terug te blikken en vooruit te kijken. Welke doelen had jij jezelf als ondernemer gesteld? Heb je deze gehaald, of heb je de doelen meerdere malen moeten bijstellen? Wil je het komende jaar, of de komende jaren nog groeien met je bedrijf? Of wordt 2021 het jaar om het roer misschien zelfs helemaal om te gooien? En hoe dan?

Om al dit soort vragen en dilemma’s op te lossen, staan wij als ervaren coaches en adviseurs je graag bij. Iedere coach heeft zo zijn specialisme zoals (digitale) marketing, communicatie, HR, starters, verkoop, teambuilding of export. Heb jij dus een specifieke ondernemersvraag dan is de kans groot dat één of meerdere coaches in ons team jou daarmee kunnen helpen. Allemaal werken we vanuit dezelfde optiek en met dezelfde tools. Bovendien zijn er ook in 2021 weer diverse mogelijkheden om een coachings traject 50-100% via subsidie te financieren, wel 7 potjes op dit moment!

Nieuwsgierig of jij ook voor een (verdere) subsidieregeling in aanmerking komt om samen met een coach jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Of hoe we jou inhoudelijk kunnen helpen? Neem dan een contact met ons op via lizanne@brilliantwork.nl of 06 21371669.

Brilliant Work webinars/workshops schrijf je nu in!

14 december

Succesvol verkopen zonder angst of bulldozerij – workshop i.s.m. Start Up Nijmegen

Om succesvol te ondernemen moet je ook kunnen verkopen. Misschien ben je er best goed in maar wil je nog net iets vaker succes hebben? Of zorgen dat je verkooptraject wat korter wordt? Of is zo’n verkoopgesprek je grootste angst en lopen de rillingen nu al over je lijf?
Hoe je er ook over denkt, als je ook maar iets met verkoop te maken hebt dan is dit dé workshop voor jou.

https://www.startupnijmegen.nl/agenda/workshop-succesvol-verkopen-zonder-angst-of-bulldozerij/

13 januari

Hoe trek je nieuwe Duitse klanten door on-line marketing?

On-line marketing in Duitsland is niet hetzelfde als in Nederland. Hoe moet je het dan wel doen? Leer alles daarover in dit gratis webinar.

Hoe kom je aan nieuwe leads uit Duitsland zonder daar te netwerken of al je potentiële klanten te bellen? In dit webinar leer je alles over wat je moet doen om in Duitsland digitaal op de kaart te komen, of je nu een webshop hebt of een bouwbedrijf, de sector maakt niet uit.
Duitsers communiceren niet alleen in een andere taal, maar ook hun social media gebruik is anders dan in Nederland, dus de grens over gaan met exact dezelfde strategie als hier werkt niet.

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-webinar-hoe-trek-je-nieuwe-duitse-klanten-door-on-line-marketing/

Replay webinar ‘Maximaal verkeer naar je site voor een minimaal budget’

Dit webinar zit vol met praktische tips om met een klein budget maximale conversie naar je website te bereiken. Er wordt ingegaan op:

  • Hoog komen in Google
  • Social media als bedrijf
  • On-line adverteren
  • Nieuwsbrieven
  • Affiliate marketing en meer

Onze ster in subsidie- en adminstratieve vragen: Monique

Meer blog artikelen

organisatieopstelling voor bedrijven ondernemers bedrijf ondernemer
20 april 2020

Wat is een organisatieopstelling?

Uitleg over wat organisatie opstelling is en het hoe werkt Ken je dat? Dat er binnen je bedrijf bepaalde onderdelen of teams niet lekker functioneren, [...]

FokkoBonsmagecropt2
22 mei 2019

Nieuwe coach in het Brilliant Work team: Fokko

Ik wil mij graag aan je voorstellen, mijn naam is Fokko Bonsma en sinds 1 maart maak ik deel uit van het coachteam bij Brilliant Work. [...]