Nieuwsbrief: 2021 met een helder plan voor je bedrijf, data gratis workshops en meer!

Begin in 2021 met een heldere start voor je bedrijf.

Lees alles over:

– Maak 2021 een topjaar voor je bedrijf!
– Nieuwe data voor workshops en webinars
– Luister naar replay webinar “Maximaal verkeer naar je site voor een minimaal budget”
– Monique, onze ster in subsidieaanvragen, offertes en facturen

2021 in met een helder plan en frisse blik!

Begin in 2021 met een heldere start voor je bedrijf.

Het afgelopen jaar is bijna voorbij, en wat een jaar is het geweest. Een mooi moment om terug te blikken en vooruit te kijken. Welke doelen had jij jezelf als ondernemer gesteld? Heb je deze gehaald, of heb je de doelen meerdere malen moeten bijstellen? Wil je het komende jaar, of de komende jaren nog groeien met je bedrijf? Of wordt 2021 het jaar om het roer misschien zelfs helemaal om te gooien? En hoe dan?

Om al dit soort vragen en dilemma’s op te lossen, staan wij als ervaren coaches en adviseurs je graag bij. Iedere coach heeft zo zijn specialisme zoals (digitale) marketing, communicatie, HR, starters, verkoop, teambuilding of export. Heb jij dus een specifieke ondernemersvraag dan is de kans groot dat één of meerdere coaches in ons team jou daarmee kunnen helpen. Allemaal werken we vanuit dezelfde optiek en met dezelfde tools. Bovendien zijn er ook in 2021 weer diverse mogelijkheden om een coachings traject 50-100% via subsidie te financieren, wel 7 potjes op dit moment!

Nieuwsgierig of jij ook voor een (verdere) subsidieregeling in aanmerking komt om samen met een coach jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Of hoe we jou inhoudelijk kunnen helpen? Neem dan een contact met ons op via lizanne@brilliantwork.nl of 06 21371669.

Brilliant Work workshops – schrijf je nu in

In december en januari hebben we nog een paar interessante workshops en webinars in petto:

14 december: succesvol verkopen zonder angst of bulldozerij – workshop i.s.m. Start Up Nijmegen
Om succesvol te ondernemen moet je ook kunnen verkopen. Misschien ben je er best goed in maar wil je nog net iets vaker succes hebben? Of zorgen dat je verkooptraject wat korter wordt? Of is zo’n verkoopgesprek je grootste angst en lopen de rillingen nu al over je lijf?
Hoe je er ook over denkt, als je ook maar iets met verkoop te maken hebt dan is dit dé workshop voor jou.
https://www.startupnijmegen.nl/agenda/workshop-succesvol-verkopen-zonder-angst-of-bulldozerij/

13 januari: Hoe trek je nieuwe Duitse klanten door on-line marketing?
On-line marketing in Duitsland is niet hetzelfde als in Nederland. Hoe moet je het dan wel doen? Leer alles daarover in dit gratis webinar.

Hoe kom je aan nieuwe leads uit Duitsland zonder daar te netwerken of al je potentiële klanten te bellen? In dit webinar leer je alles over wat je moet doen om in Duitsland digitaal op de kaart te komen, of je nu een webshop hebt of een bouwbedrijf, de sector maakt niet uit.
Duitsers communiceren niet alleen in een andere taal, maar ook hun social media gebruik is anders dan in Nederland, dus de grens over gaan met exact dezelfde strategie als hier werkt niet.
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-webinar-hoe-trek-je-nieuwe-duitse-klanten-door-on-line-marketing/

Replay webinar ‘Maximaal verkeer naar je site voor een minimaal budget’

Maximaal verkeer op je website voor een minimaal budget

Dit webinar zit vol met praktische tips om met een klein budget maximale conversie naar je website te bereiken. Er wordt ingegaan op:

  • Hoog komen in Google
  • Social media als bedrijf
  • On-line adverteren
  • Nieuwsbrieven
  • Affiliate marketing en meer

Heb je het webinar gemist, grijp dan nu je kans en bekijk de replay. Heb je na het bekijken van de replay ook de kriebels gekregen om met jouw marketing aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op.

Onze ster in subsidie- en adminstratieve vragen: Monique

Ik ben Monique Langeslag en sinds enkele maanden versterk ik het team van Brilliant Work als administratieve duizendpoot. Ik heb ruim 15 jaar in het bankwezen gewerkt in voornamelijk ondersteunende functies. Ik ben dan ook een echte regelaar, planner en officemanager in hart en nieren. Enkele jaren geleden besloot ik om deze werkzaamheden uit te gaan voeren in de rol van virtueel assistent. Nu ondersteun ik Brilliant Work met onder andere het beantwoorden van e-mails, plannen van social media berichten, maken van nieuwsbrieven en offertes, en versturen van facturen.

Heb je bijvoorbeeld hulp nodig bij jouw subsidieaanvraag dan kun je met mij een afspraak plannen en nemen we samen via Skype, Zoom of Teams jouw aanvraag door. Heb je andere vragen? Via het mailadres admin@brilliantwork.nl ben ik altijd bereikbaar en help ik je graag.

Schuiven naar boven