Leiderschap, effectiviteit & team building

Leiderschap & team building

Met goed leiderschap, ontwikkeld of ondersteund door Brilliant Work, zorg je dat teams en afdelingen goed samenwerken en iedereen eigenaarschap toont in het werk.

Leiderschap, effectiviteit & team work

In de afgelopen decennia zijn we van een cultuur van managen en controleren over gegaan naar steeds meer leiderschap en zelfsturing. Is dit in jouw organisatie al op het niveau dat leidinggevenden inspireren en vertrouwen opwekken? Dat teams en afdelingen goed samenwerken en iedereen eigenaarschap laat zien voor zijn of haar eigen rol? Als je naar dat niveau wilt of actief zo wilt houden, ben je bij Brilliant Work aan het goede adres.

Wat is leiderschap en eigenaarschap?

Coachend leiderschap is een van de kernbegrippen die we implementeren in organisaties en de leidinggevenden leren. Dus: hoe ondersteun en ontwikkel ik mijn medewerkers zodat ze minstens even goed of beter dan ik zelf worden? Dat maakt leidinggeven veel leuker en gemakkelijker op den duur. Bovendien inspireert het medewerkers, waardoor ze productiever gaan werken, zichzelf eigenaar voelen van de dagelijkse gang van zaken en toekomstige uitdagingen in de organisatie, meer plezier in hun werk beleven en minder snel van werkgever wisselen.

We adviseren, coachen en trainen alle lagen van een organisatie op onder andere:

oplossingsgericht werken

coachend leiderschap

doeltreffend communiceren

effectief werken/time management

team building

nieuwe bedrijfswaardes verankeren

het juiste gedrag in de juiste situatie vertonen

Verandermanagent , verandermanagers, bureau verandermanagement

Waarom juist bij Brilliant Work

Brilliant Work bestaat uit een pool van ervaren en hoog opgeleide experts die deze thema’s met passie, pragmatisme en oog voor de cultuur in jouw organisatie implementeren. Hierdoor krijg je een passende aanpak die sneller resultaat levert. Er zijn natuurlijk heel veel stromingen binnen de management en leiderschapstheorieën en filosofieën. Wij combineren continu het beste hiervan. En vullen dit ook aan met onze ruimschootse ervaring als werknemers, leidinggevenden en externe coaches. Hierdoor kunnen we ons makkelijk verplaatsen in de situatie van de coachee of deelnemer. We zijn trots om te mogen zeggen dat Brilliant Work is verkozen tot het beste MKB coachings en adviesbureau van Nederland voor 2019 (bron Corporate Vision Magazine).

We kunnen zowel enkele medewerkers coachen in een organisatie als een compleet verandermanagement traject doorvoeren. In zo’n traject zitten een missie, visie, doelen en gedragsverandering. We hebben ervaring met zowel bedrijven in de dienstverlening als klanten met een fysiek product. Vaak kunnen we deze trajecten met 50 tot 80% subsidie aanbieden. Vraag naar de mogelijkheden!

De voordelen van Brilliant Work leiderschapstraining

✔ Meeste trajecten met subsidie

✔ Succesvolle aanpak door verandering in zachte en harde kant van organisaties

✔ Veel ervaring in MKB

Wie gingen je voor?

Lees en kijk de inspirerende case en maak vast kennis met de werkwijze van onze bedrijfscoaches.

Peter Koenders van Koenders Totaalbouw geeft aan hoe hij het traject met Brilliant Work heeft ervaren op het gebied van strategie, bedrijfsgroei, klantgerichtheid en eigenaarschap in zijn bedrijf.

Een traject dat we met subsidie hebben kunnen doen, vraag ook wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Laat ons contact met je opnemen voor een gratis intake

In deze intake kijken we naar jou en je bedrijf, waar je hulp bij zou willen en hoe we dit aan zouden pakken. We leggen uit welke subsidies je aan kunt vragen bij onze coachingstrajecten en helpen je met de aanvraag hiervan.

Vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden en de gratis intake om het leiderschap, team work en eigenaarschap te optimaliseren in jour organisatie.