Leiderschapscoaching

Met goed leiderschap zorg je dat teams en afdelingen goed samenwerken.

Leiderschapstraining, effectiviteit & team work

Is het gedrag in jouw organisatie al op het niveau dat leidinggevenden inspireren en vertrouwen opwekken? Dat teams en afdelingen goed samenwerken en iedereen eigenaarschap laat zien voor zijn of haar eigen rol? Als je naar dat niveau van kennis, houding en vaardigheden wilt of actief zo wilt houden, ben je bij Brilliant Work aan het goede adres.

Hoe zorg je voor beter gedrag en wat levert het op?

We kijken eerst hoe het op dit moment gesteld is met de cultuur en resultaten in het bedrijf. Hoe gaan we met elkaar om, wat gaat er al goed, wat nog niet. En waar wil je de komende jaren heen met de organisatie? Als we dat weten, dan kunnen we kijken of het gedrag wat er nu wordt vertoond daarbij past en je medewerkers op de juiste manier worden ontwikkeld.

Als basis hebben we gesprekken met jou als leidinggevende of bijvoorbeeld met het hele MT. Hierbij kijken we eerst naar het gewenste doel. Zonder “burning platform” oftewel de  noodzaak om te veranderen, is namelijk de neiging van veel mensen om alles bij het oude te laten. Daarna stellen we samen een plan van aanpak op waarin helder staat wie, wat, wanneer en hoe gaat doen en bespreken we vervolgens regelmatig de voortgang.

Daarnaast kunnen we ook met een aantal medewerkers spreken om te kijken hoe zij het werk en de interne samenwerking ervaren. Vaak stellen we ook een gedragskompas op waarin we vastleggen wat het gewenste gedrag is of de kernwaardes van het  bedrijf. 

Vervolgens gaan we dan wel 1 op 1, dan wel in groepssessies trainen op deze gewenste vaardigheden.

Onze coaches hebben uitgebreide ervaring met gedragsverandering, maar ook met HR en commerciële bedrijfsvoering. Hierdoor is zo’n traject ook heel effectief ingericht en is de verandering echt blijvend.

Coachend leiderschap is een van de methodes die we invoeren in organisaties en de leidinggevenden leren. Dus: hoe ondersteun en ontwikkel ik mijn medewerkers zodat ze minstens even goed of beter dan ik zelf worden? Dat maakt leidinggeven veel leuker en gemakkelijker op den duur.

Wat krijg je door een traject met Brilliant Work? Productievere medewerkers die zichzelf eigenaar te voelen van de dagelijkse gang van zaken en toekomstige uitdagingen in de organisatie. Die meer plezier in hun werk beleven, beter communiceren en minder snel van werkgever te wisselen. En zelf als leidinggevende veel minder kopzorgen!

WAAROM EEN TRAJECT BIJ BRILLIANT WORK?

Verkozen tot beste coachings- en adviesbureau van Nederland voor het MKB van 2019 en 2020
In veel gevallen subsidie mogelijk tot wel 25000 euro!
Coaches en trainers met de juiste tools en ervaring op gedrag
Een pragmatische, blijvende insteek die past binnen je huidige bedrijfsvoering

Vraag een gratis intake aan

logo Brilliant Work groot

Brilliant Work is verkozen tot beste MKB coachings en adviesbureau van Nederland voor 2019 en 2020 (bron Corporate Vision Magazine)

Valentijn K
Valentijn K
2021-08-30
Ontzettende kundige experts op het gebied van exportcoaching. Ik ben zeer te spreken over het traject bij Billiant Work waarbij ze ons bijzonder goed geholpen hebben met internationalisering.
Mathanje Huisman
Mathanje Huisman
2021-08-23
Fijn om in deze fase van mijn bedrijf ondersteuning te hebben gehad van Lizanne. Brilliant Work staat voor professionaliteit, ervaringsdeskundigheid en een vertrouwd gevoel
Marloes Peters | inTandem
Marloes Peters | inTandem
2021-05-10
Marco heeft ons de afgelopen maanden als strategisch sparringpartner en coach geholpen met het opstarten en verder brengen van inTandem. Samen zijn we aan de slag gegaan met het formuleren van een heldere missie en visie en de daarbij horende strategische doelstellingen. Marco wist ons te triggeren anders te durven denken en uit onze comfortzone te stappen. En met succes: we hebben een vliegende start gemaakt en zijn alweer druk bezig met het bepalen van de vervolgstappen. - inTandem
Misha Yurchenko (Seranova)
Misha Yurchenko (Seranova)
2021-05-04
I’m an American entrepreneur based in the Netherlands running a startup called Carrus.io. When I setup the business in Amsterdam I was looking for coaching as a first-time founder (on growth/fundraising/positioning) and as a new resident to the country (navigating the local fundraising and sales environment). I was quite lucky to find Brilliant Work. I worked closely with my coach Lizanne for several months (still ongoing!) who has helped connect me to an incredible amount of resources and knowledge in the country that I would not have been able to find otherwise. Through monthly, 1-1 coaching sessions I’ve been able to pivot my business, revise my pitch deck to raise angel investment, and overall am certain that these sessions helped impact the direction and growth of my business the last 6 months! What I liked the most is that my coach has real business experience as an entrepreneur and she could relate to a lot of what I was saying while sharing stories of her own. I highly recommend getting in touch with Brilliant Work especially if you’re a founder or small business!
Lana L
Lana L
2021-01-10
Ik ben ontzettend blij met het coachingtraject van Brilliant Work. Lizanne bedankt voor de snelle en professionele reacties en de goede/fijne koppeling met mijn coach Willem van Putten. De coaching van Willem is niet alleen geschikt voor de beginnende ondernemers maar ook voor de meer ervaren net als ik. Willem kon heel goed luisteren en stelde mij de juiste vragen om te helpen meer inzichten te krijgen. Zijn praktische aanpak en hoeveelheid kennis waren heel erg waardevol. Ook de communicatie met Willem heb ik door zijn openheid en helderheid tijdens het traject als zeer prettig ervaren! Willem neemt de tijd voor je, hij is oprecht geïnteresseerd en denkt met je mee in de mogelijkheden die er zijn om snel door te groeien. Kortom hij is een echte aanrader! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Lana-Larysa van Hunen-Demyanova Amulet 8
Ardjan Robbe Groskamp
Ardjan Robbe Groskamp
2020-11-06
Onlangs heb ik mijn coachingstraject afgerond met Ivar van Asteren. Ik ben qua persoon en bedrijfsresultaat enorm gegroeid! Hartelijk dank Lizanne Jakobs voor de snelle communicatie en uitstekende service! Brilliant Work is een aanrader voor ondernemers die willen groeien!
Leon Holster
Leon Holster
2020-05-07
Door de open houding van Marco, voelde ik me tijdens de kennismaking gelijk op mijn gemak. Elke bijeenkomst was bij wijze van spreken een feest. Zijn enthousiasme, je to de point krijgen en hoeveelheid aan ervaring welke hij met je deelt, zorgt dat ik steeds met nog meer energie de deur uit ging. Zijn heldere uitleg en rust zorgen ervoor dat het als gesneden koek tot je binnenkomt. Een samenwerkingstraject met Marco gun ik elke startende ondernemer. Ook een doorgewinterde ondernemer heeft baat bij Marco. Al is het alleen maar om je weer op het juiste pad te krijgen of je creativiteit los te maken.
Joris Even
Joris Even
2020-01-31
Zeer tevreden over het traject, kennis, netwerk, flexibiliteit en contact met de coach! Dit heeft in ons onderzoek voor export snel tot resultaten geleid.
Anette van Haren
Anette van Haren
2019-10-23
De kennis en ervaring van Brilliant Work is werkelijk briljant. Ons coachingstraject hebben we als zeer waardevol ervaren. Dank!
Koen Verlinden
Koen Verlinden
2019-10-07
Ik maak al een tijd gebruik van de coachingsdiensten van Brilliant work en naar grote tevredenheid. Pro-actief, initiatiefrijk, creatief meedenkend, strak georganiseerd, kortom een goede sparringspartner die ik iedere ondernemer toewens.

Wie gingen je voor?

Peter Koenders van Koenders Totaalbouw geeft hier  aan hoe hij het traject met Brilliant Work heeft ervaren op het gebied van strategie, bedrijfsgroei, klantgerichtheid en eigenaarschap in zijn bedrijf. Een traject dat we met subsidie hebben kunnen doen, vraag ook wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Vraag een gratis intake aan!

Gratis ADVIESGESPREK leiderschapstraining aanvragen

In deze leiderschapstraining intake kijken we naar jou en je bedrijf, waar je hulp bij zou willen en hoe we dit aan zouden pakken. We leggen uit welke subsidies je aan kunt vragen bij onze coachingstrajecten en helpen je met de aanvraag hiervan.

Vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden en de gratis intake om het leiderschap, team work en eigenaarschap te optimaliseren in jour organisatie.

    Schuiven naar boven

    Benieuwd naar de mogelijkheden?

    Saul Janssen

    Ik bel je graag om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

    App ons