Leiderschapscoaching

Met goed leiderschap zorg je dat teams en afdelingen goed samenwerken.

Leiderschapstraining, effectiviteit & team work

Is het gedrag in jouw organisatie al op het niveau dat leidinggevenden inspireren en vertrouwen opwekken? Dat teams en afdelingen goed samenwerken en iedereen eigenaarschap laat zien voor zijn of haar eigen rol? Als je naar dat niveau van kennis, houding en vaardigheden wilt of actief zo wilt houden, ben je bij Brilliant Work aan het goede adres.

Hoe zorg je voor beter gedrag en wat levert het op?

We kijken eerst hoe het op dit moment gesteld is met de cultuur en resultaten in het bedrijf. Hoe gaan we met elkaar om, wat gaat er al goed, wat nog niet. En waar wil je de komende jaren heen met de organisatie? Als we dat weten, dan kunnen we kijken of het gedrag wat er nu wordt vertoond daarbij past en je medewerkers op de juiste manier worden ontwikkeld.

Als basis hebben we gesprekken met jou als leidinggevende of bijvoorbeeld met het hele MT. Hierbij kijken we eerst naar het gewenste doel. Zonder “burning platform” oftewel de  noodzaak om te veranderen, is namelijk de neiging van veel mensen om alles bij het oude te laten. Daarna stellen we samen een plan van aanpak op waarin helder staat wie, wat, wanneer en hoe gaat doen en bespreken we vervolgens regelmatig de voortgang.

Daarnaast kunnen we ook met een aantal medewerkers spreken om te kijken hoe zij het werk en de interne samenwerking ervaren. Vaak stellen we ook een gedragskompas op waarin we vastleggen wat het gewenste gedrag is of de kernwaardes van het  bedrijf. 

Vervolgens gaan we dan wel 1 op 1, dan wel in groepssessies trainen op deze gewenste vaardigheden.

Onze coaches hebben uitgebreide ervaring met gedragsverandering, maar ook met HR en commerciële bedrijfsvoering. Hierdoor is zo’n traject ook heel effectief ingericht en is de verandering echt blijvend.

Coachend leiderschap is een van de methodes die we invoeren in organisaties en de leidinggevenden leren. Dus: hoe ondersteun en ontwikkel ik mijn medewerkers zodat ze minstens even goed of beter dan ik zelf worden? Dat maakt leidinggeven veel leuker en gemakkelijker op den duur.

Wat krijg je door een traject met Brilliant Work? Productievere medewerkers die zichzelf eigenaar te voelen van de dagelijkse gang van zaken en toekomstige uitdagingen in de organisatie. Die meer plezier in hun werk beleven, beter communiceren en minder snel van werkgever te wisselen. En zelf als leidinggevende veel minder kopzorgen!

WAAROM EEN TRAJECT BIJ BRILLIANT WORK?

Verkozen tot beste coachings- en adviesbureau van Nederland voor het MKB van 2019 en 2020
In veel gevallen subsidie mogelijk tot wel 25000 euro!
Coaches en trainers met de juiste tools en ervaring op gedrag
Een pragmatische, blijvende insteek die past binnen je huidige bedrijfsvoering

Vraag een gratis intake aan

logo Brilliant Work groot

Brilliant Work is verkozen tot beste MKB coachings en adviesbureau van Nederland voor 2019 en 2020 (bron Corporate Vision Magazine)

Wie gingen je voor?

Peter Koenders van Koenders Totaalbouw geeft hier  aan hoe hij het traject met Brilliant Work heeft ervaren op het gebied van strategie, bedrijfsgroei, klantgerichtheid en eigenaarschap in zijn bedrijf. Een traject dat we met subsidie hebben kunnen doen, vraag ook wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Vraag een gratis intake aan!

Gratis ADVIESGESPREK leiderschapstraining aanvragen

In deze leiderschapstraining intake kijken we naar jou en je bedrijf, waar je hulp bij zou willen en hoe we dit aan zouden pakken. We leggen uit welke subsidies je aan kunt vragen bij onze coachingstrajecten en helpen je met de aanvraag hiervan.

Vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden en de gratis intake om het leiderschap, team work en eigenaarschap te optimaliseren in jour organisatie.

  Schuiven naar boven

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Saul Jansen

  Ik bel je graag om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

  Chat openen
  App ons