Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het Achterhoeks Ondernemersfestival 2023

15 mei 2023 @ 13:00 - 21:00

€40,79
voorbeeld kennistafel workshop brilliant work

Om te laten zien wat er voor moois ontwikkeld is én wordt in de Achterhoek – een bijzonder actieve, creatieve en 2e innovatieve regio van Nederland – is er op 15 mei 2023 het ‘Het Achterhoeks Ondernemers Festival ’23 (AOF)’. Ivar van Asten en Lizanne Jakobs zullen hierbij aanwezig zijn bij de zogenaamde ‘Kennistafels‘: workshops van experts om je kennis te vergroten.

Bij de verschillende Kennistafels kom je in gesprek met de experts over verschillende ondernemersvraagstukken. Drie keer start een nieuwe ronde waarop je kan aansluiten.

Lizanne helpt je op weg met verkopen met de workshop ‘Succesvol verkopen zonder angst of bulldozerij’. Om succesvol te ondernemen moet je ook kunnen verkopen, liefst zonder dat je het angstzweet over de rug loopt, of je klant in een hoek drukt. Bij deze Kennistafel vertelt zij hoe je een prettig gesprek kunt hebben met je potentiële klant, hoe je dat gesprek het beste kunt structureren, welke mindset hierbij helpt, welke vragen je stelt aan de ander en wat je moet vertellen om de deal te krijgen. Zodat je met minder moeite en minder stress, meer resultaat boekt!

Ivar geeft inzichten voor ‘De scorende offerte’. Hoe bouw je een goede offerte op, wat is de beste opstelling van je teksten en wat vertel je wel en wat niet? Met als resultaat een offerte die grote kans maakt om te winnen, omdat de klant zich gehoord voelt, jij een duidelijke voorzet geeft van jouw dienst of product, zodanig dat je deze bij de presentatie van jouw offerte zo kunt intikken. Een schot voor open doel als het ware. Deze Kennistafel is voor actieve spelers, maar ook supporters van de scorende offerte zijn welkom.

Het doel van ‘Het Achterhoekse Ondernemersfestival 2023’  is vinden & verbinden, leren, samenwerken, transparantie, beleven, mogelijkheden, kansen zien en meer.

Het volwaardig zakelijk evenement biedt:

· Helderheid
· Verbinding
· Ondernemerschap
· Kennisoverdracht
· Nieuwe netwerken
· Samenwerkingsmogelijkheden
· Een brede LACH

Het is noodzakelijk om je van tevoren aan te melden. Een toegangsticket kost € 40,79 en die koop je hier.

Gegevens

Datum:
15 mei 2023
Tijd:
13:00 - 21:00
Kosten:
€40,79
Site:
https://seniorprofs.nl/aof/

Locatie

De Radstake, Twente-Route 8 in Heelweg
Twente-Route 8
Heelweg, Overijssel 7055 BE Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Search