ondernemerscoach

Dankzij een ondernemerscoach meer plezier, focus en resultaat van je werk.

Beter in je rol met een ondernemerscoach

Als ondernemer, directeur of manager zit je vaak in de waan van de dag. Je kunt elke dag wel duizend beslissingen nemen, maar hoe weet je welke de goede is? Wat bij jou of je bedrijf past? En natuurlijk heb je wel mensen om je heen om mee te praten, zoals misschien je partner, je medewerkers of andere mensen.

Maar hebben die altijd de tijd, kennis en interesse om je echt onpartijdig verder te helpen? En om te zorgen dat je echt de beslissingen neemt die je verder gaan helpen als mens en voor je bedrijf? Met een ondernemerscoach kom je er wel!

Wat kun je verwachten van een ondernemerscoach?

Onze ondernemerscoaches helpen jou in je rol en met je bedrijf. Waar het zwaartepunt ligt bepaal je zelf.

Dus wil je vooral geholpen worden met het doorhakken van knopen die te maken hebben met je werk? Wil je zelf vaardigheden leren als beter time management, leiderschap of commercieel inzicht bijvoorbeeld? Wil je juist beter focus en koers houden of jezelf te motiveren om aan het werk te blijven? Waar je als ondernemer in je eigen rol tegenaan loopt, daar helpen we je mee. Onze coaches hebben allemaal zelf ondernemerservaring en staan al jaren ondernemers als jij bij.

Ook kan het zijn dat je hulp wilt bij je bedrijf zelf, hoe je het laat groeien of professioneler laat lopen bijvoorbeeld. Ook daar kunnen we je goed bij helpen, door te focussen op waar je de komende jaren wilt staan met je bedrijf en samen een plan van aanpak maken wat daarvoor moet gebeuren.

Onze trajecten hebben een open einde, je bepaalt zelf hoe lang je geholpen wilt worden en hoe vaak je wilt afspreken. De meetings zijn meestal zo’n 2 uur per keer (korter of langer kan ook), op locatie of on-line. Het resultaat? Meer plezier in je werk en meer resultaat ervan.

De voordelen van een Brilliant Work ondernemerscoach:

Verkozen tot beste MKB coachings- en adviesbureau van NL voor 2019 en 2020
Meerdere subsidies mogelijk afhankelijk van de locatie en leeftijd van je bedrijf
Team van ervaren ondernemerscoaches met een brede blik
Totale flexibiliteit hoe vaak en hoe lang je afspreekt
Coaching op locatie of on-line
Geen vast contract, afspreken zo lang en zo vaak als jij wilt

Ook je bedrijf laten groeien of verder verbeteren? Neem contact op.

logo Brilliant Work groot
Valentijn K
Valentijn K
2021-08-30
Ontzettende kundige experts op het gebied van exportcoaching. Ik ben zeer te spreken over het traject bij Billiant Work waarbij ze ons bijzonder goed geholpen hebben met internationalisering.
Mathanje Huisman
Mathanje Huisman
2021-08-23
Fijn om in deze fase van mijn bedrijf ondersteuning te hebben gehad van Lizanne. Brilliant Work staat voor professionaliteit, ervaringsdeskundigheid en een vertrouwd gevoel
Marloes Peters | inTandem
Marloes Peters | inTandem
2021-05-10
Marco heeft ons de afgelopen maanden als strategisch sparringpartner en coach geholpen met het opstarten en verder brengen van inTandem. Samen zijn we aan de slag gegaan met het formuleren van een heldere missie en visie en de daarbij horende strategische doelstellingen. Marco wist ons te triggeren anders te durven denken en uit onze comfortzone te stappen. En met succes: we hebben een vliegende start gemaakt en zijn alweer druk bezig met het bepalen van de vervolgstappen. - inTandem
Misha Yurchenko (Seranova)
Misha Yurchenko (Seranova)
2021-05-04
I’m an American entrepreneur based in the Netherlands running a startup called Carrus.io. When I setup the business in Amsterdam I was looking for coaching as a first-time founder (on growth/fundraising/positioning) and as a new resident to the country (navigating the local fundraising and sales environment). I was quite lucky to find Brilliant Work. I worked closely with my coach Lizanne for several months (still ongoing!) who has helped connect me to an incredible amount of resources and knowledge in the country that I would not have been able to find otherwise. Through monthly, 1-1 coaching sessions I’ve been able to pivot my business, revise my pitch deck to raise angel investment, and overall am certain that these sessions helped impact the direction and growth of my business the last 6 months! What I liked the most is that my coach has real business experience as an entrepreneur and she could relate to a lot of what I was saying while sharing stories of her own. I highly recommend getting in touch with Brilliant Work especially if you’re a founder or small business!
Lana L
Lana L
2021-01-10
Ik ben ontzettend blij met het coachingtraject van Brilliant Work. Lizanne bedankt voor de snelle en professionele reacties en de goede/fijne koppeling met mijn coach Willem van Putten. De coaching van Willem is niet alleen geschikt voor de beginnende ondernemers maar ook voor de meer ervaren net als ik. Willem kon heel goed luisteren en stelde mij de juiste vragen om te helpen meer inzichten te krijgen. Zijn praktische aanpak en hoeveelheid kennis waren heel erg waardevol. Ook de communicatie met Willem heb ik door zijn openheid en helderheid tijdens het traject als zeer prettig ervaren! Willem neemt de tijd voor je, hij is oprecht geïnteresseerd en denkt met je mee in de mogelijkheden die er zijn om snel door te groeien. Kortom hij is een echte aanrader! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Lana-Larysa van Hunen-Demyanova Amulet 8
Ardjan Robbe Groskamp
Ardjan Robbe Groskamp
2020-11-06
Onlangs heb ik mijn coachingstraject afgerond met Ivar van Asteren. Ik ben qua persoon en bedrijfsresultaat enorm gegroeid! Hartelijk dank Lizanne Jakobs voor de snelle communicatie en uitstekende service! Brilliant Work is een aanrader voor ondernemers die willen groeien!
Leon Holster
Leon Holster
2020-05-07
Door de open houding van Marco, voelde ik me tijdens de kennismaking gelijk op mijn gemak. Elke bijeenkomst was bij wijze van spreken een feest. Zijn enthousiasme, je to de point krijgen en hoeveelheid aan ervaring welke hij met je deelt, zorgt dat ik steeds met nog meer energie de deur uit ging. Zijn heldere uitleg en rust zorgen ervoor dat het als gesneden koek tot je binnenkomt. Een samenwerkingstraject met Marco gun ik elke startende ondernemer. Ook een doorgewinterde ondernemer heeft baat bij Marco. Al is het alleen maar om je weer op het juiste pad te krijgen of je creativiteit los te maken.
Joris Even
Joris Even
2020-01-31
Zeer tevreden over het traject, kennis, netwerk, flexibiliteit en contact met de coach! Dit heeft in ons onderzoek voor export snel tot resultaten geleid.
Anette van Haren
Anette van Haren
2019-10-23
De kennis en ervaring van Brilliant Work is werkelijk briljant. Ons coachingstraject hebben we als zeer waardevol ervaren. Dank!
Koen Verlinden
Koen Verlinden
2019-10-07
Ik maak al een tijd gebruik van de coachingsdiensten van Brilliant work en naar grote tevredenheid. Pro-actief, initiatiefrijk, creatief meedenkend, strak georganiseerd, kortom een goede sparringspartner die ik iedere ondernemer toewens.

SUBSIDIE & KWALITEIT

Voor de meeste van onze coachingstrajecten is er 50,80 of wel 100% subsidie mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden!

Wie gingen je voor?

Luister in deze video naar Leon Holster van Home Facility waarom hij een traject met Brilliant Work van harte aanraadt.

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

 

Gratis intake ondernemerscoach aanvragen

In deze intake kijken we naar jou en je bedrijf, waar je hulp bij zou willen en hoe we dit aan zouden pakken. We leggen uit op welke subsidies je aanspraak kunt maken bij onze coachingstrajecten en helpen je met de aanvraag hiervan. Vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden en de gratis intake om jou te ondersteunen in je rol als ondernemer.

    Schuiven naar boven

    Benieuwd naar de mogelijkheden?

    Saul Janssen

    Ik bel je graag om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

    App ons