Een ondernemerscoach helpt jou je bedrijf naar een hoger niveau te tillen

Een ondernemerscoach helpt jou je bedrijf naar een hoger niveau te tillen

Dankzij een ondernemerscoach meer plezier, focus en resultaat van je werk.

Echte successen boeken

Als ondernemer, directeur of manager zit je vaak in de waan van de dag. Je kunt elke dag wel duizend beslissingen nemen, maar hoe weet je welke de goede is? Wat bij jou of je bedrijf past? En natuurlijk heb je wel mensen om je heen om mee te praten, zoals misschien je partner, je medewerkers of andere mensen. Maar hebben die altijd de tijd, kennis en interesse om je echt onpartijdig verder te helpen?

In je rol heb je commercieel inzicht nodig, doorzettingsvermogen, een strategische blik, leiderschap, oog voor detail, klantgerichtheid, financiële kennis en meer. Vaardigheden en eigenschappen die niet iedereen 100% van nature bezit of op getraind is.

Hoe onzettend fijn en handig is het dan als je iemand hebt die je ondersteunt hierin? Die samen met je concentreert op waar je over bijvoorbeeld drie jaar wilt staan. Hoe ziet je bedrijf of afdeling er dan uit? Wat is jouw rol tegen die tijd? Wat wil je veranderen? En bovendien zorgt dat dit ook verwerkelijkt wordt!

Wat kun je verwachten van een ondernemerscoach

We zijn je grootste fan, klankbord, sparring partner, adviseur, je link naar de andere bedrijven en overheidsinstanties, kritisch oog en stok achter de deur. Jij bepaalt wat je wilt bereiken, wij helpen om je daar op de snelste, meest effectieve en plezierigste manier te komen.

Onze ervaren coaches zijn een sparring partner voor ondernemers, directie en management. We coachen en trainen alle lagen in organisaties op de aspecten waar ze hun eigen capaciteiten willen ontwikkelen en adviseren daar waar je snelle resultaten wenst. We zijn zelf allemaal ook werknemer, manager en ondernemer geweest dus we kunnen ons goed verplaatsen in je positie en die van de mensen die je aanstuurt.

We spreken met je af bij jou op kantoor, in de rust van ons kantoor of via Skype. Meestal duren deze gesprekken zo’n twee uur per keer, maar dat mag ook een andere tijdsduur zijn. In deze tijd is al onze aandacht gericht op jou en jouw bedrijf. Aan het einde van de meeting plannen we de volgende, zodat we het in het tempo doen dat bij jou past.

 

Subsidie & Kwaliteit

Voor de meeste van onze coachingstrajecten is er 50,80 of wel 100% subsidie mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden! Brilliant Work is verkozen tot beste MKB coachings en adviesbureau van Nederland voor 2019 (bron Corporate Vision Magazine).

De voordelen van Brilliant Work ondernemerscoaching

✔ Veel ervaring met ZZP en MKB

✔ Coaches met brede bedrijfsblik

✔ Onafhankelijk advies en klankbord

Wie gingen je voor?

Lees en kijk de inspirerende case en maak vast kennis met de werkwijze van onze bedrijfscoaches.

Leon Holster van Home Facility legt uit waarom hij een traject met Brilliant Work is aangegaan en hoe dat verliep. Hij heeft Marco Gorselink als coach.

“Door zijn open houding voelde ik me tijdens de kennismaking gelijk op mijn gemak. Elke bijeenkomst was bij wijze van spreken een feest. Zijn enthousiasme, je to de point krijgen, een hoeveelheid aan ervaring welke hij met je deelt, zorgt dat ik steeds met nog meer energie de deur uit ging. Zijn heldere uitleg en rust zorgen ervoor dat het als gesneden koek tot je binnenkomt.

Een samenwerkingstraject met Marco gun ik elke startende ondernemer.  Ook een doorgewinterde ondernemer heeft baat bij Marco. Al is het alleen maar om je weer op het juiste pad te krijgen of je creativiteit los te maken.”

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen en aan welke eisen je bedrijf moet voldoen om dit ook op gesubsidieerde basis te krijgen zoals Leon? Neem dan contact op.

Laat ons contact met je opnemen voor een gratis intake

In deze intake kijken we naar jou en je bedrijf, waar je hulp bij zou willen en hoe we dit aan zouden pakken. We leggen uit op welke subsidies je aanspraak kunt maken bij onze coachingstrajecten en helpen je met de aanvraag hiervan.

Vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden en de gratis intake om jou te ondersteunen in je rol als ondernemer.