De kwestie – Hebben we over 10 jaar nog een kantoor nodig?

15 februari 2022

Onlangs werd onze eigen Lizanne Jakobs gevraagd om mee te werken aan een filmpje van de Kamer van Koophandel. Leuk en spannend om te doen, met een professionele crew, belichting, camera en alles is dat nog best een hele tour!

In deze aflevering van ‘De Kwestie’ geven Lizanne en de eigenaar van een bedrijfsverzamelpand hun kijk op een actueel onderwerp: wel of geen kantoorpand? Uit onderzoek blijkt namelijk dat het gros van de werknemers in de nabije toekomst thuiswerken en werken op kantoor wil afwisselen. Maar wat vinden werkgevers van deze hybride manier van werken? Wat moet je faciliteren? Wat doe je met het dure kantoorpand? En hoe houd je grip op de productiviteit en binding met je werknemers?

Meer blog artikelen

pragmatisch-maatwerk4
29 december 2019

Hoe krijg ik meer eigenaarschap in mijn bedrijf?

Een veelgehoorde klacht bij bedrijven waar we komen is dat de medewerkers geen eigenaarschap vertonen in hun werk. Als eigenaar of directeur voel je [...]

FD-interview-Lizanne
24 januari 2022

Snelle ondernemingsgroei zonder obstakels, kan dat?

Onlangs werd onze eigen Lizanne Jakobs geïnterviewd voor de bijlage van het Het Financieele Dagblad. Analyse #100 – Toekomst van de Economie en Maatschappij. [...]

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Gratis adviesgesprek

Vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!