De kwestie – Hebben we over 10 jaar nog een kantoor nodig?

15 februari 2022

Onlangs werd onze eigen Lizanne Jakobs gevraagd om mee te werken aan een filmpje van de Kamer van Koophandel. Leuk en spannend om te doen, met een professionele crew, belichting, camera en alles is dat nog best een hele tour!

In deze aflevering van ‘De Kwestie’ geven Lizanne en de eigenaar van een bedrijfsverzamelpand hun kijk op een actueel onderwerp: wel of geen kantoorpand? Uit onderzoek blijkt namelijk dat het gros van de werknemers in de nabije toekomst thuiswerken en werken op kantoor wil afwisselen. Maar wat vinden werkgevers van deze hybride manier van werken? Wat moet je faciliteren? Wat doe je met het dure kantoorpand? En hoe houd je grip op de productiviteit en binding met je werknemers?

Meer blog artikelen

Exportdocumenten
3 januari 2021

Exportdocumenten, een belangrijk onderdeel van jouw exportplan

Je gaat goederen vervoeren naar het buitenland. Naar welk land je ook gaat exporteren, buiten of binnen de Europese Unie, je krijgt hoe dan [...]

offertes
4 december 2019

Nieuwsbrief november - KOR regeling, gratis workshops, nieuwe coach Willem, artikel e-commerce, 100x exportcoachingssubsidie!

Wat is er nieuw? Nieuwe coach Willem stelt zich voor 100 x gesubsidieerde exportcoaching! E-commerce artikel Brilliant Work workshops voor ondernemers Gebruik maken van [...]