Nieuwsbrief maart 2019

1 maart 2019

In deze nieuwsbrief:

  • Haal meer uit je Groeiversneller aanvraag!
  • Gratis omzetgroei en export workshops 2 april en 21 mei
  • Laatste kans duurzame inzetbaarheidssubsidie
  • Gratis Brexit workshop 7 maart
  • Nieuw in ons team: Pascal en Jirmea
  • Volg ons op social media

Haal de maximale 10K subsidie uit de Groeiversneller!

Wist jij dat als je een subsidieaanvraag doet onder de Groeiversneller dat je offertes van meer dan een leverancier mag combineren? De Groeiversneller is een subsidie die geldt voor Gelderse MKB ondernemingen met groeipotentie. Je kunt hieronder de helft van de kosten voor je coach of adviseur (Brilliant Work!)  zetten,

maar ook de kosten van een octrooigemachtigde, webdesignbureau etc. Wij kunnen dit combineren tot een offerte van maximaal 20.000 euro zodat je de maximale subsidie kunt krijgen. Voor vragen of bij interesse neem even contact op via lizanne@brilliantwork.nl.

Brilliant Work webinars/workshops schrijf je nu in!

2 april

Startup Nijmegen - Krijg meer omzet uit het buitenland!

21 mei

Startup Nijmegen - Hoe krijg ik meer omzet en klanten!

Vraag duurzame inzetbaarheidsssubdie aan! Laatste kans 8-12 april

Van 8-12 april kunnen bedrijven in heel Nederland weer duurzame inzetbaarheidssubsidie aanvragen. Deze subsidie is bedoeld voor het langer, beter, effectiever of gezonder inzetten van je medewerkers. Wij voeren regelmatig projecten uit die onder deze criteria vallen. Er kan tussen de 6.000 en 12.500 euro aan subsidie worden aangevraagd, dat komt neer op 50% van de kosten van het traject. Voor 2019 is alleen dit ene tijdvak van een week aangekondigt, voor zover bekend blijft deze subsidiepot de rest van het jaar dicht. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Nieuwe gezichten!

Brilliant Work heeft sinds 14 februari 2 nieuwe stagiars aan boord! Pascal (17 rechts op de foto) en Jirmea (16) zijn 1e jaars studenten International Business & Marketing aan het Rijn IJssel College in Arnhem. Ze hebben al veel werk verzet en o.a. geholpen met deze nieuwsbrief.

Brilliant Work op social media

Wist je al dat Brilliant Work nu ook te vinden is op Facebook en Instagram? Volg ons nu om altijd op de hoogte te blijven van al het nieuws over evenementen, subsidies, goede artikelen etc op het gebied van bedrijfsgroei, export en interne bedrijfsvoering!

https://www.linkedin.com/company/brilliant-work-nl/

https://www.facebook.com/Brilliant-Work-397754104316499/

https://www.instagram.com/brilliantworknl

Gratis Brexit workshop donderdag a.s.

RCT Gelderland en FoodValley NL organiseren samen een interactieve bijeenkomst voor ondernemers uit de food- en maakindustrie over hun voorbereiding op de Brexit. Aan de hand van praktijkvoorbeelden van andere ondernemers proberen we met hulp van onze eigen zakelijke Brexit expert Lizanne Jakobs de gevolgen voor Nederlandse exporteurs zo goed mogelijk in kaart te brengen. Schrijf je hier nu in!:

7 maart: Zorg dat Brexit jou niet in de weg zit!

Meer blog artikelen

Picture1
5 juni 2018

Hoe krijg ik mijn personeel mee in drie eenvoudige stappen?

Hoe vaak wil je je hoofd wel tegen de muur slaan als je weer je mensen niet mee krijgt? Regelmatig hoor ik mijn klanten [...]

Afbeeldingen-divers-1-e1644244533301
7 februari 2022

Nieuwsbrief februari

Koester je personeel en laat ze (met gebruik van subsidie) door ontwikkelen. Jetzt geht’s los in 2022! Creëer jouw plan van aanpak om Duitsland [...]

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Gratis adviesgesprek

Vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!